keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Lauma lapasia

Vaihteeksi hieman kuulumisia käsityörintamalta! Joulustahan ei onneksi ole kuin pari viikkoa, joten nyt lienee sopiva hetki ruveta esittelemään tekemiään lahjoja, eiks nii? Innostuin kovasti tuossa joulukuun alussa ompelemaan neuloslapasia ja niitä tulikin sitten tehtyä ihan urakalla. Yhteensä ompelin 7 pari lapasia ja oli siinä kyllä melkoinen duuni!


Lähisuvun naiset saivat jokainen parin uniikkeja, rakkaudella juuri heitä varten tehtyjä lapasia. Halusin todella, että lapasten saajat tuntisivat juuri sen parin omakseen ja toivon mukaan onnistuin tavoitteessani: toinen sisko sai leopardit ja toinen chihuahuat, äitille meni koiruudet ja kummitätini sai timanttiset yksilöt.


Lapasten kaava löytyi TÄÄLTÄ. Kaikissa on päällinen trikoota ja vuorina fleece.

Muitakin käsitöitä eksyi joululahjoiksi, niistä lisää myöhemmin.

Tänään alkoi muuten koulu näin joululoman jälkeen.. Ja oli se melko tuskaa ajatella joutuvansa taas sinne homehtumaan. No, onneksi päivä oli tuollainen suht lepposa 8.30-10 sisältäen yhden PBL-istunnon (eli muijat, ja oli ryhmässä yksi mieskin, lätisevät shaibaa jostain aiheesta). Edelleenkin on tuo unirytmi karvan verran viturallaan: edellisyönä en saanut lainkaan unta ja nukuin päivällä klo 9.30-17 (fiksua!). Viime yönä sain unenpäästä kiinni kolmen jälkeen ja tasan klo 6 aukesi silmä eikä enää uni tullut vaikka herätykseen oli vielä yli tunti.. Turhauttavaa!

1 kommentti: