sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Peplum!

Pitkään olin sitä mieltä, että peplum-malliset paidat ovat ihan naurettavan näköisiä.
Sitten ostin Ginasta itselleni peplum-topin ja mieli muuttu totaalisesti. Nykyään ne ovat mielestäni aaaivan ihania! Kirpparilta teinkin ihan must-löydön: musta trikoinen peplum-paita, 2€. Kuvissa näkyy (huonosti) myös uusi täydellisyyspikkulaukku & -balleriinat, nekin kirpparilta. Niistä lisää myöhemmin paremmilla kuvilla höystettyinä.



Ja taas on sunnuntai! Viikonloput valuvat käsistä ihan huomaamatta.. Onneksi Tuomas pääsee jo keskiviikkona takaisin kotiin viideksi(!!) aamuksi. Ihan kiva, kun pääsiäisestä tulee juhlalomia niin ei tarvitse omia vapaitaan tuhlailla. Ja saadaanpahan ainakin koti viimeinkin valmiiksi (olohuoneen peilikaappi on venaillut rakentajaansa nyt kuukauden verran...).

Pari otosta kuluneelta viikonlopulta:
- Riemuidiootit matkalla Niinisalosta Poriin.
- Hyödynnettiin Parillan "kaksi hampparii yhden hinnalla"-tarjous ja mätöttiin oikein kunnolla.
- Mätöttiin myös leffaillan merkeissä leipäjuustoa, sipsiä, Mignon-munat ja kuivattuja hedelmiä (yök, niihin en kyllä itse koskenut). Vuokrattiin P.S. I love you, joka oli muuten ihan hyvä leffa, mutta nukahdin kesken kaiken ja meidän piti jatkaa katsomista seuraavana päivänä. No, unohdettiin se sitten ja lopulta Tuomas palautti leffan yli vuorokauden myöhästyneenä.. FAIL!


2 kommenttia:

  1. Sitä vaan, että voe jessus sinun hiuksias - aivan ihanat!! ♥
    T. yks salaa kateellinen hiirenhäntä x)

    VastaaPoista