maanantai 21. joulukuuta 2009

Joululahjatehdas =) (Hus, äiti pois ruudun takaa! :)

Vaikka olenkin jo useamman viikon kironnut joulun tuloa niin onhan se pakko myöntää, ettei se niin kamalaa ole! Tykkään puuhastella pakettien parissa ja lahjojen tekeminen/paketoiminen onkin koko joulun lempparijuttu!

Laitan ekaksi kuvaa minun "hieman erilaisista lahjapaketeistani" ja samalla varoituksen: MIKÄLI ÄIDIKSENI TUNNISTAUTUVA TYYPPI ON RUUDUN TAKANA, NIIN HUS! POIS TÄÄLTÄ =)

Karkkipussi ja kahvipaketit ovat jo aika päiviä sitten tyhjennetty ja lahjat ovat minigrip-pussilla suojattu, ettei karkin-/kahvintuoksut niihin tartu =)

Nyt sitten äitini lahjapaketin sisältöä:
Sen sisustustyynyn lisäksi tein Ikean kankaan rippeistä lapaset, joissa fleece-vuori. (saumoissa näkyvät valkoiset, ovat purkamani omepeleen rippeet, en vain jaksanut vielä niitä nyppiä pois)


Äitini pyynnöstä pienen pussukan, jonne saa nopeasti sujautettua sormukset ennen töihin menoa.


Aivan ihanasta koiratrikoosta paita. Todellisuudessa paita on kuvaa pinkimpi ja ei ihan noin leveä, kuin miltä tuossa näyttää :D Kaula-aukonkin sain jossain määrin onnistumaan ja oikean kokoiseksi. Tämän kankaanhan minä alunperinkin ostin tehdäkseni jotain äidilleni joululahjaksi, mutten ollut ihan varma että mitä. Kuitenkin silloin, kun palasin Tampereelta kangaskassi mukana hän näki kankaan ja arvatenkin ihastui siihen. Siinä sitten kuulin vinkin, josko työväli paidaksi se muuttuisi ja tottahan toki se muuttui! Toivottavasti tämä paita piristäisi äitini aamuja! =)


Loppuun vielä pieni "lintu", joka ei kyllä linnulta näytä. Tämän pienen koristeen juttu on sen tuoksu! Huhmaroin (voiko noin edes sanoa..?) kokonaisia kardemummansiemeniä (ovatko ne siemeniä..?) ja kaadoin aimoannoksen muruja lintuun vanun sekaan. Tuoksuu kivasti läpi!

4 kommenttia:

  1. Voi, ihania ideoita sulla taas! :) Tota kahvipussiin pakkaamista pitää ehdottomasti kokeilla! Just tänään mietin, kun heitin roskiin, et mitä siitä vois tehdä! Taidan kaivaa sen roskiksesta! :) Minäkin olen aina viime tipassa liikenteessä, vielä pari lahjaa tekemättä! :/ Hienoja ompuluksia myös! Onko tumppujen ohje jostain, vai sun oma?

    VastaaPoista
  2. kivoja juttuja ja kahvipussipaketit hauskoja... :)
    Voi että sä oot kyllä ahkera ja mä oon kyllä vähän kade sun äidilles...vaikka ihania lapsia minullakin on...

    VastaaPoista
  3. Uu ihana toi pikkupussukka! :) Aww.

    VastaaPoista
  4. Hauskoja ideoita! Ja ihanat nuo tumput, mielelläni ottaisin tuommoiset lahjaksi :)

    VastaaPoista