tiistai 27. joulukuuta 2011

Joulua, vielä kerran.

Nyt on joulu juhlittu ja halkaistu poikki pinoon. Ensi vuonna sitten uudestaan, mutta sitä odotellessa voisin esitellä pari joululahjaa ja "virallisen joulukuvan", eli ainoan edes hieman julkaisukelpoisen kuvan koko joululta:

 Siinä me veljekset ollaan, kaikilla Sofian laittamat hiukset (tietenkin!)

Ihan ensinnäkin: sain ihan mahtavia lahjoja! Kaikki mitä toivoin löytyi paketeista, ja paljon muuta ihanaa myös.
Toivomuslistalla oli korurasia,


iso kattila (4litraa!!), uunivuoka (keittokirja telineineen oli Jussin lahja hänen kummitädiltään)


ja herätyskello, jossa on äänenvaimentimena vähän maalarinteippiä, ettei naapurit soita palokuntaa joka aamu :D 
(Jussin sukulaisilta tuli yhteiseksi nuo Marimekon trikoiset tyynyliinat ja ihana God Jul-kippo oheistavaroineen). Kattilapää-muumimukia olen toivonut jo pitkään, ja nyt sain sen Sofialta!


 Isiltä sain Kuuluisat Vintagemekot-kirjan, jota olin toivonut, ja Jussin porukoilta tuli parien villasukkien lisäksi 40€ lahjakortti Eurokankaaseen! Kerrankin voin ostaa jotain muutakin kuin 30cm trikoota ja 40cm tarranauhaa kerrallaan!


Jussilta sain Sinkkuelämän KOKO tuotannon (!!!!!), yöhousut ja ihan sairaan hienot nahkaiset ajohanskat! Nyt kehtaa ajaa Audia hanskat kädessä ;)


Kaiken tämän lisäksi sain vielä shampoota ja hoitoainetta, lahjakortteja (mm. Heselle!!), rahaa, suklaata ja muumilautasen ja ja.. Kiitos ihmiset, ei olisi tarvinnut <3

Omien lahojen lisäksi kovassa käytössä on ollut Jussin saama Iphone. Siihen saa ladattu mitä ihmeellisempiä (ja typerämpiä) pelejä! En ollut uskoa korviani, kun Jussi sanoi aattoiltana riemuissaan: "sain isältä lahjaksi myös kauko-ohjattavan helikopterin!". Jees, kohta on asunto raunioina.. Lennättäköön Jussi helikopteriaan, minä pelaan sen kännykällä Temple Run:ia!

2 kommenttia:

  1. Moi!
    Mä bongasin sut tänään vanhassa cittarissa! ;) Meillä oli autot vierekkäin parkkiksella.

    Sulla on kiva blogi!

    Terkuin;
    LindaS

    VastaaPoista