tiistai 20. joulukuuta 2011

Viime hetken joulutilauksia!

Näin ennen joulua tuli runsaasti tilauksia toivomuksella "toimitus ennen joulua". Kovasti olen siis ommellut tilauksia pois alta ja vihdoin sain viimeisetkin valmiiksi. Nämä meikkipussit valmistuivat 23.57, eli sopivasti maanantain puolella.

Meikkipusseissa on kaikissa sama, asiakkaan toivoma kuva. Vahvistin päälikankaat tukikankaalla. Vetoketju on 15cm ja vuori valkoista puuvillaa. Jussi jäi nämä nähtyään pohtimaan suurta kysymystä: voiko ihmisellä olla muka siili lemmikkinä? Näköjään voi, ja onhan tuo pirun suloinenkin!


Pussit menivät ryppyyn kääntämisen yhteydessä. Kuvan takia en voi niitä enää silittää, joten on toivottava, että ne oikenisivat ajan kuluessa..


Viimeiset tilausavaimeperät lähtivät tänään postin matkaan. Afgaaninvinttikoira, italianajokoira, italianvinttikoira ja labbis sulassa sovussa.


5 yötä jouluun.. Aika hurja ajatus! Kerrankin minulla on KAIKKI lahjat (paitsi yksi Jussin lahja, jonka varasin ja joka luvattiin minulle viime viikoksi.. Ei ole kuulunut eikä näkynyt.) hommattuna. Joulusiivous on kylläkin tekemättä ja se ainoa joulukukkanen, (jonka sain "kivana Lassiloikka-ohjaajana toimimisesta" erään lapsen vanhemmalta), on onnistuneesti tapettu. Ei se ehtinyt edes kukkimaan, vaan päätti välittömästi nuupahtaa. Minä ja kukkaset - ei hyvä.

2 kommenttia:

  1. Onpas söpöjä pussukoita! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos pussukoista! Olivat hyvin suoristuneet postipaketissa. Siili on afrikkalainen kääpiösiili, jota voi siis hyvinkin pitää lemmikkinä toisin kuin sitä tavallista villisiiliä. :)
    Henriikka

    VastaaPoista