perjantai 23. joulukuuta 2011

Jouluhame ja lisää joulua!

Joulusiivous on edelleenkin "To Do"-listallamme. Moneen kertaan on pitänyt tarttua imuriin MUTTA sitten ilmeneekin jotain huomattavasti tärkeämpää tekemistä. Minulle tuli klo 20.05 pakottava tarve päästä Citymarkettiin, ja sinnehän me kiiruhdettiin. Löysin sieltä jouluksi hameen (jota aion toki käyttää myöhemminkin). Tällä oli normaalihintaa 30€, mutta nyt alennusrekissä 10€! Ihanan kevyt kangas ja söpö kuosi. Pitää vain pikkuisen kaventaa vyötärön kuminauhaa, jotta hamonen pysyisi oikeassa kohdassa.

Jussi otti tasan kaksi kuvaa, joista valitsin vähiten kamalan.. Tyhmä ilme ja meikitkin jäi laittamatta aamulla, argh.

Päällystin pikaompeluksena yhden mainoskassin, joka on palvellut sellaisenaan jo useamman vuoden. Kangas on Ikean ihanaa printtikangasta. On tosi kätevää tää valmiiden kassien päällystys, tähänkin meni tasan 12min ajatuksesta valmiiseen kassiin!


Pikaompelukset jatkuivat tonttulakkien muodossa. Surautin itselleni pitkän tonttulakin (halusin pienenä aina mahdollisimman pitkän lakin eikä sellaista ikinä mistään saanut. Nyt pääsen toteuttamaan tämän lapsuuden haaveeni :D). Sofialle normaalikokoinen lakki. Laitoin toiseen 2 ja toiseen 3 kulkusta, jotta kilisisi kunnolla, jes!


Muutama joululahjahankinta vielä. Jussin koiralle tarkkaan valittuja herkkuja (Friskies Fresh Breath) ;)


Josko sitä tänään jaksaisi muuttua siivoustontuksi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti