keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Mäykkyjä!

Mäyräkoiria parissa eri muodossa - vaan ei siinä muodossa ;)


Ompelin läjän mustia nahkaisia mäykkyavaimenperiä. Näiden piti valmistua jo aikaa sitten, mutta koeviikko + iltalukiokiireet eivät jättäneet aikaa ompelulle. Nyt ovat moiset kiireet onneksi takana päin ja pääsen selvittelemään tilaussolmua, jota olen viime aikoina kehitellyt. Kovasti olen lupaillut saavani tilaustöitä jouluun mennessä valmiiksi, ja lupauksethan on luonnollisesti pidettävä. Ryhdynpä siis toimeen heti huomenna. Tai sitten perjantaina, mutta viimeistään lauantaina.. Ellei sitten sunnuntaina olisi sopivasti aikaa.


Saman mallinen mäykky hyppäsi myös purkkia koristamaan. Näitä äitin tuomia, jo kerran roskikseen joutuneita (tyhjiä) sairaalatarvikepurkkeja on sairaa(la)n kiva tuunailla! Mäyräkoira on helmiäispaperia ja päällä kontaktimuovi suojaamassa. Teinkin näitä kaksi yhdellä iskulla. Toinen pääsi rahalippaaksi, jonne säästetään seteleitä salaista unelmaa varten (ei, ei ajateltu lähteä maailmanympärysmatkalle!)


Pikapikaompeluksena yksi hernepussi. Kokeilin laittaa tukevahkoa sateenpitävää kangasta päälliseksi, niin sopii pussia heitellä myös ulkona! Tämä menee siis eteenpäin, en ajatellut Jussin kanssa kopitella hernepussia kerrostalomme pihassa ;D


Käyn lukiota jo kolmatta vuotta, ja opin tänään uuden asian: virke ei ole täydellinen jos siitä puuttuu predikaatti. Osa blogitekstieni virkkeistä ovat siis hyvinkin epätäydellisiä, pahoittelen. Myös pilkkusäännöissä olisi hieman hiomisen varaa.. Onhan tässä vielä pari kuukautta aikaa opetella äidinkieli A:sta Ö:hön ennen kirjoituksia. Että, jotta, koska, kun... Vai miten se nyt menikään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti