lauantai 31. joulukuuta 2011

TingleTangle-hame

Päähänpinttymät ovat minun kohdallani hyvinkin vaarallisia. Jos huomaan haluavani todella kovasti jotain, en anna periksi ennen kuin saan sen jonkun. Valitettavasti Jussi on joutunut nyt pari päivää todistamaan "musta vyötärölle asettuva hame"-päähänpinttymää. Kaikki lähti yksinkertaisesti siitä, että Minkalla oli ihan pirun hieno musta hame, ja minulla ei. Kierreltiin sitten Jussin kanssa parissa kaupassa (tai jos Jussilta kysyy, kierreltiin kaikki Porin vaateliikkeet..) ja jokainen hame, jota sovitin oli sikana liian iso. Ilmeisesti ne olivat lantiomallia, koska vyötärölle laitettuna jopa 34 kokoiseen hameeseen olisi mahtunut pari, ellei jopa kolme Idaa.. En voinut muuta kuin mennä Eurokankaaseen kangasostoksille, eikä kyllä yhtään harmita!


Alunperin minulla oli kristalliakin kirkkaampi visio hameesta, jonka haluan. Yli 4 tuntia kulutin ommellen ja nuppineulaten, lopullinen tuotos onkin ihan eri maata kuin alunperin ajattelin. Rypytyksen sijaan laitoin vyötärölle laskostuksen ja helma on supussa leveän kuminauhan avustuksella. Kuminauhan saa pois, jolloin tulee kellohelmainen hamonen! 2-in1-ajatuksella, nääs ;)


Sovitin vähintään miljoona kertaa, mutta lopputulos oli silti liian iso! Jouduin ompelee pienet vekit vyötärökaitaleseen, argg! Muuten hame on kyllä niin ihana, ihan kangasta myöden. Kangas on nimittäin Eurokankaan palalaarista, mustaa ja kimaltelevaa. Kaikki mikä kiiltää tai kimaltelee on niiin nam!


Kangaspalanen maksoi 5,3€! Ja siitä riitti vielä laukkuunkin!


Kimaltelee ja siinä on rusetti! Voiko olla täydellisempää?


Laukku lähtee huomenna mukaani juhlimaan uutta vuotta.

5 kommenttia:

  1. Hieno setti! Kyllä kannatti mennä kangasostoksille :)

    VastaaPoista
  2. Tosi hieno hame ja laukku!

    Taas on käyty siellä mystisellä palalaarilla... Itse en ole koskaan löytänyt niistä jotain, tai jos olenkin, on palat olleet toooosi isoja ja sinne ovat jääneetkin. Onkohan niistä mahdollista pyytää leikkaamaan pienempää palasta, vai pitääkö aina ostaa se kokonainen palanen?

    VastaaPoista
  3. Murr.. Toi hame kuuluis oikeasti mulle koska mun ansiostani sait noin hyvän idean päähäs!!! :D Ettäs tiedät. Mä jatkan etsintöjä, hmpff...

    VastaaPoista
  4. Heli: Täällä Porissa myyjät sanovat, että kunhan laariin jää vähintään metri kangasta, saa siitä pienemmänkin palan. Itse löydän todella harvoin laarista valmiiksi tarpeeksi pientä palasta (yleensä niillä on se pari metriä pituutta). Laarikangastakin saa siis tarvittaessa vain sen 10cm ;)

    Pinkviini: äläpä siel huutel, se sun hame on niiiiin hieno, että saisit hävetä! ;D

    VastaaPoista