tiistai 13. joulukuuta 2011

Joululahjoja!

Jussilla ei ole tapana lukea blogiani ja sovittiin, ettei hän jatkossakaan lue - ainakaan ennen joulua. Aion nimittäin julkaista osan Jussin joululahjasta, joten hyshys kaikki muutkin!

Aamuisin meidän kotona pyöri mieshenkilö vaaleanpunaisessa aamutakissa. Kyllä vain, Jussi käyttää minun GinaTricotista ostettua vaaleanpunaista pörröfleece aamutakkiani. Palauttaakseni Jussille edes pari murua hänen uskottavuudesta, päätin hommata herralle ihan oman ei-niin-vaaleanpunaisen-ja-pörröisen aamutakin.


Itse takki on H&M:ltä. Printti on Triteksin kangaspalasta. En voinut olla ostamatta Tamperelaisesta kangaskaupasta kangaspalaa, jossa lukee "Olen Porilainen.."! Silitin tekstin taakse tukikangasta ja korvasin Reilun Kaupan-merkin Angry Birdsillä. Piti hetken miettiä jotain muuta Porilaista kuin Ässät. Vihaisten lintujen isähän on kuulemma (?) Porilainen! Enköhän minä nyt saa oman pörröaamutakkini takaisin ;)


Tilasin hetken mielijohteesta Jussille oman kahvimukin. Tavoitteena oli jotain äklömakeaa, jotta juuri silmä kourassa herättyään ja mukin nähtyään ei voi muuta tehdä kuin tukehtua kahviinsa. Minka bongasi juuri sopivan taustan mukille: pupuja, joilla on SYDÄNilmapallot kädessä! Kylkeen vielä ihanilla muistoilla rikastettu kuva suoraan Välimeren rannoilta ja pisteenä i:n päälle: Huomenta-teksti, josta ei paista mikään muu kuin sarkasmi läpi. Oon aika ihana tyttöystävä (njähnjäh)!



 Jussin lisäksi sovittiin myös Elviksen ja Rhean kanssa, etteivät he vieraile blogissani ennen joulua. Onneksi molemmat suostuivat diiliin niin voin julkaista heidänkin lahjansa tänne. Epalle narulelu ja Repalle vingulla varustettu örkkimörkkiäinen.


Kirpparipöytä tuotti tasan 100€ viikossa! Ihan ehdoton enkka! Pöytävuokrakin oli vain 22€.

3 kommenttia:

  1. itseänikin harmittaa kun ei voi oikein julkaista joululahjoja blogissa kun joku saattaa tulla kurkkimaan etukäteen... Mutta kivoja lahjoja! :)
    Päättelenkö oikein, että tekin olette Porista? Vai meniköhän multa nyt jotain ohi... :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Niin tuosta koirien heijastinjutusta, itse en ole kovin kokenut ompelija vaikka käsitöistä hurjasti tykkäänkin. Eipä olisi silti varmaan suuri homma yrittääkin itse ommella, mutta jotenkin on niin vaivalloista ottaa ompelukone esiin ja alkaa tekemään :D Juu meillä on jossain kaapinperukoilla aina ompelikone ja muut tarvikkeet kun tänne pieneen kämppään ei mahdu muualle. Toiveissa olisi tulevaisuudessa kun on isompi kämppä niin oma askartelu/puuhailuhuone, jossa olisi aina esillä kaikki koneet ja värkit ja vempeleet! :) Mutta sitä saa kai vielä odottaa... En usko että joulupukki tuo vaikka kirjoittaisinkin toivelistaan, että isompi kämppä :P
    Niin täytyy siis myöntää että olen ostellut kyllä noita Hurtan superkalliita juttuja muitakin, ne tuntuu niin hyvälaatuisilta enkä usko että itse pystyisin samanmoisia tekemään :) Sinulta näyttää kyllä aina luonnistua kun noita kaikkia ompelujuttujasi seurailen! :)

    (toivottavasti ei tullut kauheesti kirjoitusvirheitä, en jaksa tarkistaa....)

    VastaaPoista
  3. ihana toi punainen örkki :D ja kahvikuppi on ihan mahtava :D

    VastaaPoista