tiistai 6. joulukuuta 2011

Joulupuukeräys ja koiratavaraa

Käytiin Jussin kanssa pankissa ja heti aulassa silmääni pisti jokavuotinen Joulupuukeräyksen kuusi (ei, ei se oikeasti pistänyt silmääni..). Olen kerran aiemminkin osallistunut keräykseen ostamalla lahjan 2-vuotiaalle tytölle. Nyt sain houkuteltua Jussinkin mukaan ja napattiin mukaamme lappu "1v, tyttö". Ostettiin FisherPricen lelu, jossa on runsaasti virikettä pienelle. Lisäksi sen ikäiselle sopiva nokkamuki. Kotona katsoin vielä valmistuneiden käsitöiden laatikkoon ja lisäsin pakettiin unirievun, pipon ja ruokalapun (ei kuvassa..). Toivottavasti lahja ilahduttaa jonkun pienen tytön mieltä :)


Tässä lisätietoa Joulupuuprojektista, haastan jokaisen kynnelle kykenevän osallistumaan!

Olen viime aikoina ommellut useamman koirajutun:
-Yhden sateenpitävän topatun tilausmanttelin ruskealla kauluksella. Ompelin reilut heijastimet muuten niin tummaan takkiin. Vuorina tummansininen microfleece ja kiinnitys tarranauhalla.


-Ruokailualusta suttaavalle koiralle, joka välillä käy täällä meillä hoidossa. Tällä nimeltä mainitsemattomalla pienellä korvaeläimellä on tapana nostella jokainen suupala ruoka-astialta maahan, ja vasta sitten syödä kokkareen, josta tosiaan jää puolet lattiaan kiinni ;)
Tämä on molemmilta puolilta kosteutta pitävää vahakangasta. Voi kääntää fiiliksen mukaan kumman tahansa puolen ylöspäin.


-Koiran turvavyö! Tilasin tuon turvavyöklipsin Antassusta, kuten myös soljen. Saatiin Minkan kanssa jokunen aika sitten hieman huomautusta (tv:stä tutulta!) poliisisedältä koiran vapaana olosta auton takapenkillä. Tuskin tälläinen turvavyö auttaa pahimmassa tilanteessa, mutta eipähän tule enää valitusta siitä asiasta! (eikä toivottavasti mistään muustakaan!)


Tuli tänään ylirehellinen olo, kun MuksuMassin myyjä veloitti 3,95€ ja 7,95€ maksavista ostoksista yhteensä 6,90€. En kai minä olisi kehdannut poistua kaupasta sanomatta asiasta, kun kerran sen heti huomasin. Myyjä oli katsonut seiskan kakkoseksi ja pahoitteli kamalasti. Köyhdyin 5€, mutta eipähän jäänyt huonoa omatuntoa ;)

Meillä alkaa koulussa 3. (ja viimeinen!!) jakso nyt keskiviikkona. Kurkkasin netistä mitä kursseja olen valinnut ja ketä niitä on opettamassa. Huomasin samalla, että olen eräällä kurssilla ainoa osallistuja, eli ainoa tunnilla oleva oppilas. Eipä se muuten haittaisi, mutta kun kurssi sattuu olemaan ranskan puhekurssi! Tulee varsin tylsä kurssi jutellessa yksinäni seinille..

3 kommenttia:

  1. Oletpas tehnyt hyviä tekoja samalle päivälle :) Hienoa että joku edes tekee! alkoi itseäkin kiinnostaa tuo joulupuukeräys, täytyykin tutustua asiaan...

    VastaaPoista
  2. Ihana teko :) Meilläkin toinen kissa syö niin, että nostelee ruoat ensin lattialle.... Joskus se kantaa osan olohuoneeseenkin ja syö siellä :D

    VastaaPoista
  3. Tuo turvavyö voi auttaa pitämään koiran penkillä, esim.kun lähdet autolla, mutta kolaritilanteessa katkeaa avaimenperä (?) sekä saumauksen alta aikayksikön! Suosittelen siis käyttämään ainakin 2kertaista nylonnauhaa supervahvoilla saumauksilla! :)

    VastaaPoista