tiistai 6. joulukuuta 2011

Käsityölipasto


Hyvää Itsenäisyyspäivää! 

Me juhlittiin tänään Jussin mummon syntymäpäiviä, ja myöhemmin sytytin ne perinteiset kaksi kynttilää itsenäisyyspäivän kunniaksi. Onneksi äitiltä löytyi pari ylimääräistä kynttilänjalkaa ja Jussin äidiltä valkoiset kynttilät! Naapurikerrostalossa oli tainnut joku myöskin unohtaa hankkia kynttilät ja kynttilänjalat, siellä oli nimittäin kaksi pientä jalkalamppua vierekkäin ikkunanlaudalla palamassa :D

Tein eilen elämäni ensimmäisen huonekaluostoksen! Ostin Jyskistä Basel-senkin, 45€ tarjouksessa. Makuuhuoneessamme on ollut edelliseltä vuokralaiselta jäänyt pieni työpöytä, jonka päätin korvata lipastolla. Juuri sopivan kokoinen ja hintainen lipasto löytyi Jyskistä, ja ostinkin sen heti mukaani sen enempää miettimättä. Onneksi Jussi jaksoi ryhtyä kokoamispuuhiin, en itse ymmärtänyt mitään ohjekirjasesta! Lopputulos on hieman vinossa joka suuntaan, mutta tuohon hintaan en olettanutkaan saavani mitään edes siedettävän näköistä.


Pyhitin lipaston kokonaan käsityöjutuille. Keskeneräisille töille, neppareille, vetoketjuille, tarranauhoille...


Ihana tunne, kun saa kerrankin jotain aikaiseksi. Vaikkakin vain hankittua heräteostoksena lipaston ja laittamalla Jussi kokoamaan sen!

1 kommentti:

  1. Tämä olikin kerrassaan loistava postaus! Sain nimittäin itse inspiraation siivota oman lipastoni ja pyhittää sen käsityötarvikkeille. Vielä pitäisi käydä koreja ostelemassa, että saisi langat ja kankaat hieman siistimmin.

    VastaaPoista