torstai 22. joulukuuta 2011

Paperin taittelua ja vääntelyä + tonttulakki

Löysin TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ kivoja ohjeita paperiaskarteluun. Halusin heti kokeilla molempia, ja tietenkin pakotin Jussinkin mukaan. Askartelu ei kuulemma ole Jussin "lempipuuhaa", ja pyh! Paperia, sakset ja liima esiin! Nyt askarrellaan.


Vaalanpunainen tähti on kokonaan Jussin tekemä(!) Pikkasen opastin mitä tehdä milloinkin.


Ruusukkeissa työnjako oli epäreilumpi: Jussi leikkasi suikaleet ja minä nidoin niistä ruusukkeita.


Jussin oma visio pakettikoristeesta. Käskin tehdä jotain nättiä paketin päälle. Onhan tuo ihan nätti, kai..


Sain vihdoinkin ommeltua Jussille tonttulakin. Vastaus niille, jotka miettivät miksemme vain ostaneet lakkia kaupasta: yksikään kaupasta löytynyt tonttu- tai pukinlakki ei mahdu Jussin päähän! Tungettiin ja kiskottiin, mutta miehekästä 64cm päänympärystä ei kertakaikkiaan ole otettu huomioon tonttulakkimarkkinoilla. Lakissa on punaista Ikean puuvillakangasta ja valkoista trikoota. Puna-valkoinen ihana kulkunen on Tiimarista, 1,5€/8kpl.
Onnea ensi keväänä ylioppilaslakin etsinnässä! Ollaan jo kokeiltu, että Fredriksonin lakki kokoa 64cm ei mahdu Jussin päähän..


Epäselvä kuva on kännykällä otettu. Sain käyttööni Jussin isän Nokia E7-luurin! Tässä on Angry Birds ja automaattisesti päivittyvä sähköposti ja ja ja.. Hetken aikaa saan muistuttaa Jussia siitä, kuinka minulla onkin hienompi kännykkä kuin hänellä. Jouluaattona asia jo muuttukin. Jussi saa Iphonen joulupukilta. Epistä! :D

Ihmeitä tapahtuu: kuolleeksi todettu kukkanen heräsi henkiin! Ilmeisesti valo auttoi raukkaa kasvamaan, ja tässä meidän kliseinen jouluasetelmakuvamme. Hieman erilainen sellainen..

2 kommenttia: