maanantai 2. tammikuuta 2012

Joulua vielä kerran kiellon päälle

Vähäsen joulua vielä uuden vuoden jälkeenkin. Kerkesin jo aiemmin esittelemään kaikki ihanat lahjat, jotka itse sain, nyt on vuorossa muille antamani lahjat.

Minkalle annoin Rhea-paketin, johon olin keräillyt/tehnyt kaikkea koirakamaa. Käännettävä ruoka-alusta vettähylkivästä kankaasta, pinkki heijastinliivi, vilkkuvalo ja purkki, jossa on laatta Rhean nimellä ja Minkan puhelinnumerolla. Tein lisäksi vielä koiran turvavyön.
Rhea-tavaran lisäksi myös jotain ihmiskamaa: yöpuku (housut on Lontoon Primarkista ja paidan tein mahdollisimman mukavaksi. Kamalan näköinenhän se on! :D), elämän tarkoitus-kirja, koru ja yksi ihana paita, jossa on olkapäillä helmikoristeet (jonka kuvasin, mutten löydä Picasasta sitä!)


Sofialle ostettiin Minkan kanssa yhdessä fleece-olohaalari ja aamutossut. Niiden lisäksi annoin itse tuubihuivin, koruja, ponnareita, yöhousut, lapaset ja t-paidan.


Äitille lähti Nanson kankaasta tekemäni kotimekko, suklaata ja Elvikselle heijastinliivi. Kerkesin ommella kaikille myös perhosheijastimet.


Tilasin Rhea-nimikyltin mukana myös Elvis-kyltin.


Pakkasin lahjat koristeltuihin kenkälaatikkoihin.


Osan lahjoista unohdin kuvata, mutta tuossa oli suurin osa. Nyt voin haudata viime joulun ja jäädä odottamaan seuraavaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti