sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Takaisin arkeen.

Kaikessa kivassa on aina huonona puolena se, että se loppuu aikanaan. Noh, meidän kylpyläviikonloppu ei sekään kahta vuorokautta pidempään kestänyt, harmi vain! Navigaattorin Matti ohjasi meidät Turusta Poriin jotain maisemareittiä..


Käytiin eilen syömässä hotellin Le Soleil-ravintolassa. Otettiin päivällis-buffet vaikka hinta, 36€/henki, tuntui opiskelijabudjettiin hieman ylimitoitetulta. Onneksi maksu piti suorittaa vasta ruokailun jälkeen: ei nimittäin harmittanut yhtään enää siinä vaiheessa! Ruoka oli ihan tajuttoman hyvää ja tarjolla oli vaikka mitä herkkuja! Viereisen pöydän lapsiperhe kyllä hieman häiritsi ruuasta nauttimista. Ei niinkään vanhemmat vaan hyperaktiiviset lapset, jotka eivät kyenneet olemaan sekuntiakaan paikallaan.. Omaksi (ja muiden nälkäisten) kiusaksi, tässä alkupaloja ja supertärähtänyt kuva jälkiruuista.Aamulla herättiin ajoissa ja ehdittiin aamiaisen jälkeen vielä uimaan. Suhteellisen virkistävää töröttää ulkoaltaassa, kun ilma on 13 astetta miinuksella. Meinasi hiukkasen jäätyä korvat! Ennen Poriin suuntaamista käytiin vielä Ikeassa. Oltiin about Ikean ensimmäiset asiakkaat klo 12.00. Kuten yleensä ei lähdetty Ikeasta mitään hakemaan ja silti loppusumma oli 36€.. Miten tuo edes on mahdollista? No kun ostettiin verhot ja meikäläinen halus pari metriä kangasta ja sit...
Nämä kankaat (toinen 1m ja toinen vähän reilu 1m) maksoivat yhteensä 5€! Überedullista sanoisinko!


 Ostettiin myös uudet verhot olohuoneeseen, niistä kuvaa myöhemmin kunhan saadaan vähän luonnonvaloa tännekkin. Rhealle todella tärkeä tuliainen.. Hirvi!


Ja taaskin kaikki kuvat otettu Jussin luurilla.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti