keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Farkkuhamonen napeilla

Viime kesästä asti mieltäni on kaivellut Nizzassa näkemäni farkkuhame, jossa oli nappirivi edessä. Huonon hinta-laatu-suhteen takia en sellaista silloin ostanut, eikä moisen ei-niin-aktiivinen etsintä kotimaassa ole tuottanut tulosta.
Eurokankaan lahjakortti kourassa kävin vähäsen tsekkaamassa palalaaria, ja sieltähän löytyi aavistuksen venyvää, ohuehkoa farkkua. Harmi vain, että sillä kertaa minulla oli Minka mukanani! Muutama kärkkäinen sana siitä, että minulla on jo miljoona hametta sai minut heittämään kankaan takaisin laariin. Ja sehän vasta jäikin mieltä kaivelemaan. Varsinkin siksi koska minulla on vain alle kymmenen hametta! Mekkoja sen sijaan tuo miljoona..

Joku saattoi ehkä arvata, että kävin seuraavana päivänä (Jussi mukanani, ehdottomasti parempaa kangaskauppaseuraa - kävelee perässä ja kantaa kangaspakat!) ostamassa sen farkkupalasen. Yhdessä illassa siitä muotoutui se mieltä kaivanut farkkuhame nappirivillä.

Tänään oli jälleen SE tunne, kun kumppareiden vetäminen jalkaan oli varsin suositeltavaa!

Vyötäröllä on leveä kuminauha, mutta edesssä, nappirivin kohdalle laitoin rypyttömän kohdan. Yritin myös säätää eteen kaistaleen, jotta hame näyttäisi oikeasti kiinnittyvän napeilla.. Tai jotain..


Napit löytyi nappilaatikon kätköistä. Mummilta saatuja, ja ihan sairaan hienoja! Googlettelin tuota Bruphilsiä, ja löysin tälläisen vaatemerkin.


Helmaan tikkasin neljä ommelta. En tiedä miksi, mutta tuli vain sellainen olo.. :D


Kangaspala ja leveä kuminauha maksoivat yhteensä n. 9€. Kangasta jäi vielä monta kymmentä senttiä, eli ei paha hinta hamoselle! Harmi vain, ettei hame näyttänytkään valmiina oikein miltään. Ehkä onkin vain hyvä, että omistaisin edes yhden hillityn hameen noiden pinkki-liila-kuviollisten ja kiiltävien pussihelmojen lisäksi!

Huomenna alkaa "viikonloppu Noormarkussa hullun Valto-koiran vahtina"-vaihe, johon joudun liittämään "luen vähän kehnosti menneiden kokeiden uusintakuulusteluihin"-vaiheen. Tiedossa siis hyvin masentava viikonloppu, mutta viikon päästä perjantaina lähdetäänkin Jussin kanssa pariksi yöksi kylpylään!

5 kommenttia:

 1. Mun mielestä hyvännäköinen hame! :) Ja onnistunut nappirivihuijaus, kuka sellaista nyt oikeasti jaksaisi tehdä? :D

  VastaaPoista
 2. Kaunis! Itsellä juuri vastaava hakusessa, itse asiassa olin kaverin kanssa juuri eilen kaupungilla metsästämässä hamosta, mutta eihän siellä nyt tähän aikaan vuodesta mitään ole... :)

  VastaaPoista
 3. Hieno hame! Ja todellakin menee tuo nappirivihuijaus täydestä :) Ja ihanaa, kylpylään.. Voi kumpa mäkin saisin jonain päivänä houkuteltua ton mun miehen moiseen paikkaan.. :D

  VastaaPoista
 4. Heippa! Ihuna hame! Miks muuten oot sotannu osan naamoistas,mutta suurimmassa osassa uvista kasvosi näkyvät??? Anteeksi tyhmä kysymykseni :D

  VastaaPoista
 5. Petra Ilnona: etenkin kun en osaa tehdä siistejä napinläpejä!

  Anonyymi: Ei ole tyhmä kysymys :D! Syy lienee siinä, että minun kuvaajani (eli Jussi) on suht malttamaton, ja minulla on aina kovasti asiaa silloin, kun Jussi kuvaa. Jussi räpsäsee muutaman kuvan, joissa kaikissa minulla on esim. suu auki.. Pakkohan niistä on naama sutata! :D

  VastaaPoista