perjantai 27. tammikuuta 2012

Hapsukengät!

Vihdoin perjantai ja koulun jälkeen nokka kohti kirppareita tietenkin (hyvä kysymys, miten Jussi jaksaakaan kierrellä edelleenkin kirppareita mun kaa?). Länsi-Porin kirpparilta ei löytynyt mitään, mutta Porin Torin kupeessa oleva kirppis (nimeä en muista) yllätti kerrankin. Yleensä en löydä sieltä ikinä mitään, mutta tänään siihen tuli muutos.
Potkiaisiin olen yrittänyt löytää teemaan sopivia kenkiä ja nämä hapsukengät osuivat silmääni. Koko oli sopiva ja hintaa 9€.. En voinut kuitenkaan jättää inkkarikenkiä ottamatta (vaikka pukeudun cowboyksi.. Loogisuus hukassa, taas.). Onneksi Jussi kuitenkin bongasin loossin ylärimaan kiinnitetyn lapun "kaikki -50%"! Maksoin siis kengistä 4,5€ ja nämä ovat upouudet! Onneksi minulla oli henkilökohtainen hongan kolistaja mukanani, tälläinen lyhyt ei olisi lappua huomannut..Kirppikseltä löytyi myös puolikkaan euron maksanut koru. Pieniä diskopalloja sanon minä!


Koska parkkiaikaa oli parikymmentä minsaa vielä jäljellä pyörähdettiin Lindexin remonttimyynneissä. Lappalaishenkiset lapaset 2€ ja "kaksi yhden hinnalla"-tarjouksen ansiosta sain euron maksavan neulepannan ilmaiseksi! Piti keksiä jotain päähän laitettavaa penkkariajeluihin. Jotain, mikä sopii yhtään iltapuvun ja tekoturkiksen kanssa. Tämä neulepanta se EI ollut. Panta päässä näytin ihan pääsiäismunalta, jonka ympärillä on lahjanarua. Ei hyvä..


1 kommentti:

  1. Oih, ihania pikku ostoksia tai no ei niin pieniä ;)Tosi makeet kengät on !

    t: Riina

    VastaaPoista