keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Kangaskassi. Ja pari lisää.

Ompelin Ikean lintukankaasta kangaskassin. Poikkesin perusneliskulmaisesta kassimallista hieman. Tässä on pohjassa "pohjaneliöt", mitkä lie oikealta nimeltään..Kassiin mahtuu iso kasa ostoksia! Kahvat ovat ohutta ja pehmeää farkkua. Jouduin ompelemaan pohjaan sauman, toivottavasti se ei repeä! Ei kiva jos maitopurkit lentelevät pitkin lumihankea..


Siivoilinkin tänään kangaskassilaatikkoni ja huomasin, että onhan noita kangaskasseja ehtinyt kertymään jos jonkinlaista. On kaupasta ostettuja, itse tehtyjä, isoja, pieniä, värikkäitä ja musta-valkoisia. Joukossa on näköjään yksi Minkaltakin varastettu! Kuvassa on vain ne kassit, jotka olivat laatikossa. Todellisuudessa kangaskassini ovat aikamoisia reissaajia: ne siirtyy paikasta toiseen tavaroita kantaen ja aina lopulta palaavat takaisin luokseni. Rakastan kangaskasseja, onkohan se ihan normaalia?


Tämänhetkinen lempparikassini on tämä Lontoon Primarkista ostettu iso peuranpääkassi. Tämä toimii nykyisin koululaukkunani. Tuonne mahtuisi vaikka pieni armeija sisään..


Leikin jälleen kokkia ja tein bataatti-porkkanasosekeittoa. Halusin myös kokeilla patongin paistamista pannulla, ja lopputulos on melkoisen... palanut. Jussi tykkäsi, eikös se ole pääasia?

3 kommenttia:

 1. Minäkin tykkään kangaskasseista :) Pakko kommentoida tuohon pohjan repeämiseen....

  Olin kerran pyörällä kaupassa muovipussien kanssa. Kotimatkalla ajoin eräästä risteyksestä ja tadaa, katukivetyksen kohdalla toinen repesi, kauppakassi jäi pyörän alle ja katkarapupussi lähes räjähti ja levisi tielle. Ruuhka-aikaan, melkein keskustassa. Ei ollut kivaa. :'DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nauroin tota sun tarinaa ihan yksinäni koulun käytävällä! Voin vain kuvitella kuinka kamala tilanne! :D

   Poista
 2. Onpas siinä monenmoista hienoa kangaskassia! Ehottomasti hienoimmat on toi robotti ja sitte lastenlakanasta tehty (vihreä missä on jotain eläimiä ja sieniä :)

  VastaaPoista