tiistai 17. tammikuuta 2012

Tavaraa, tavaraa

Tulin juuri AI5-verkkokurssin kokeesta. Eilen oli tekstitaidon preli. Viikonloppuna oltiin reissussa. Tuntuu etten ehdi olemaan hetkeäkään rauhassa kotona ja ryhtyä ompelupuuhiin.. Ei siis ompelujuttuja tällä kertaa vaan ostoksia!
Tilasin Minkan ystävältä Avonin kynsilakankuivaussuihkeen (sanahirviö!). Epäilin suuresti Avonin kuvastossa ollutta lupausta "kuivattaa kynsilakan 30 sekunnissa", juupajoo.. Mutta se toimi! Oikeasti! Kuivasin kynsilakan alle 30 sekunnissa! Ihan ihmetuote ja varsinkin minulle, joka en jaksa venailla kynsilakan kuivumista, ihan ehdoton!


Tilasin samalla mustaa ja valkoista luomiväriä. Minka yritti vähän raottaa minullekkin tätä luomivärien maailmaa. En nimittäin ole koskaan käyttänyt mitään luomivärejä (jos niitä 10-vuotiaana laitettuja kirkkaan pinkkejä tosi cooleja luomivärejä ei lasketa).


Suomalaisen alesta kätevä kirja. Opis_kelijan keittokirja (miksei siinä ole väliviivaa?), 5,95€.Saatiin Jussin porukoilta Lapista tuliaisena ihania hirvi-lasinalusia. Söpöt kimmi-pyyhekumit löytyi yhden kangaskassin pohjalta. Pitivät ilmeisesti mennä jonkun joululahjapakettiin. Nyt joudun adoptoimaan ne itselleni, tooosi harmi..


Tylsän postauksen pääasiallinen sanoma oli tuo kynsilakankuivaussuihke, josta olen edelleenkin ihan yllättynyt!

1 kommentti:

  1. Mullakin on tuo opiskelijan keittokirja, tarkistan siitä aina varsinkin valkokastikkeen ohjeen kun en koskaan muista miten se tehdään. :D

    VastaaPoista