perjantai 20. tammikuuta 2012

Teema-arvailua!

Käytiin Sofian kanssa eilen pikaisesti kiertelemässä kaupungilla. Alunperin lähdin vain Sofian seuraksi, mutta lopulta minä taisin olla se, joka törsästeli enemmän..

Jim&Jill:stä ostin potkiaisteemaan sopivan paidan. Sain mahtavan vision pukukopissa ja maksoin paidasta 16€ (aikas suolainen hinta pelkästä "naamiaisvaatteesta"). Kotona esittelin Jussille ajatukseni. Totaalinen tyrmäys. Noh, yritettiin kehitellä paidasta jotain erilaista, mutta teemaan sopivaa. En halua pukeutua liian teeman mukaisesti, se vain keräisi oudoksuvia katseita koulumme niin-täydellisiltä-teineiltä (, jotka itse eivät varmaan tule edes ajatelleeksi teemaa, vaan pukevat minimekon ylleen..)

Osaisitteko arvata mikä on potkiaistemme teema tämän vaatetuksen perusteella? (kuvasta puuttuu yksi asuste, mutta se olisi paljastanut teeman liian helposti)
H&M pakotti minut ostamaan heiltä mustan mekon. Eihän tuollaisten suht edullisten (15€) ja hienojen vaatteiden myyminen voi olla muuta kuin ostamaan pakottamista! Oikeastaan Sofia lisäsi vettä myllyyn, kun ihastelin tätä mekkosta. Lopulta ostettiin molemmat tälläiset :D!
Edessä on koko pituudelta vetoketju (eli pitkä toppi alle niin säästyy mahdollisilta noloilta tilanteilta!). Sukkahousut on Cubuksen alesta ja kengät Nizzasta.


ps. Löysin Picasasta tuollaisen rakeisuustoiminnon, jolla voi piilottaa ei-niin-edustavat-naamat! Käytin kuvissa myös Lomo-ish-efektiä, eli hiukseni eivät vielä toistaiseksi ole ihan noin punaiset kuin vikassa kuvassa!

4 kommenttia:

  1. Jes! Oikein! Eli teemana oli Cowboy/villi länsi. :)

    VastaaPoista
  2. Määkin olisin arvannu!

    VastaaPoista
  3. kyllähän minäkin ton arvasin :) ja kuvasta puuttuu sitte se hattu :D

    VastaaPoista