torstai 12. tammikuuta 2012

Minä ja tuunattu pahvilaatikko täällä huhuilee..

.. onko täällä enää ketään? Inhoan pitää monta päivää kestäviä blogitaukoja, mutta välillä vain ei ehdi tehdä mitään bloggaamisen arvoista. Nytkin yritin väkisin keksiä mistä voisin täällä kirjoitella ihan vain siksi, että pääsisin bloggaamaan..
Tiistaina oli uusintakuulustelut ja maanantaina sain tietää, että minulla on viikko aikaa tehdä äidinkielen verkkokurssin itseopiskelutehtävät. Tämän lisäksi pitäisi vielä ehtiä lukemaan kyseisen äikän kurssin kokeeseen. Kaikki tämä ennen ensi tiistaita! Nyt on jo yksi artikkeli Minna Canthista kirjoitettu, yksi kolmesta vastaustekstistä valmiina ja esseen valmistelu hyvässä vauhdissa. Kyllä tämä tästä! Tuo äikän kurssi meinasi oikeastaan koitua kohtalokseni. Mikäli iltalukion äikänopettaja ei olisi saanut järjestettyä minulle erillistä koetta mahdollisimman pian, huonoimmassa tapauksessa osallistumisoikeuteni äikän kirjoituksiin olisi hylätty ja kaikki aiemmat YO-suoritukseni olisi mitätöity! Hieman tuli paineita saada asiat kuntoon ja pian!

Nyt siihen otsikon tuunattuun pahvilaatikkoon. Hyvin tylsä kertomus: löysin Noormarkusta tyhjän Dolce Gusto-pahvilaatikon, jonka Jussi lupasi minulle. Liimailin vähän pinkkiä pintaan ja tadaaa!Ihanat koristepaperit ja strassit ovat Suomalaisen alesta. Yksi paperipakkaus maksoi vain 2€! Ja silti ostin vain 2 pakettia.. Höh.


Huomenna meitä odottaa ensin Turun keskusta ja siitä pari yötä Naantalin kylpylässä. En malttaisi odottaa, että pääsen lillumaan kylpylään! Joudun kyllä ottamaan äikän tehtävät mukaani, mutta kivempi niitä on siellä tehdä, kai..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti