maanantai 30. tammikuuta 2012

Kirpparineule ja joulahjoja (vieläkin!?)

Reilu viikko sitten kirpparilta löytyi jotain harvinaista, nimittäin hyväkuntoinen neule. Yleensähän kaikki neuleet ovat parhaat päivänsä nähneitä, suoraan 90-luvulta ja parhaassa tapauksessa vieläpä koin syömiä. Nyt kävi tuuri: liila pitkä neule isolla kauluksella, kunto uudenveroinen ja hinta (muistaakseni) 4€. Tolla hinnallahan saa normaalisti vain toisen hihan nuppaantuneesta rievusta!

Valokuvauksellisuus, missä olet? Kuvistakin näkee, että viihdyn huomattavasti paremmin kameran "väärällä" puolella..

Koska joulustahan ei ole kulunut kuin reilu kuukausi, voin aivan hyvin esitellä pari unohtunutta joululahjaa. Eivät ole siis minulta unohtuneet, vaan blogissa esittelemättä jääneitä. Minkalta saadut eläimien oikeuksia puolustavat puunapit. Enempää ei tarvitse sanoa, tuo riitti kertomaan, että nämä ovat aivan mahtavia! En millään raaski käyttää näitä!


Ja koska Minkahan on tunnetusti meistä siskoksista se maailmaa eniten pelastava, sain häneltä myös naisiin kohdistuvaa kotiväkivaltaa vastustavan rannekorun. Tämä kampanja on omasta mielestäni todella tärkeä, käykää lukemassa lisää TÄÄLTÄ. Olen saanut samaa sarjaa olevan sormuksenkin joskus Minkalta lahjaksi, mutta käytin sitä niin, että se meni hukkaan.. Dääm.
Hyvän tarkoituksen lisäksi rannekoru on aidosti hieno! Värit eivät pääse kuvassa esille, mutta kaikki sininen ja kiiltävä on aina hienoa.


Lauantaisen lakanoiden vaihdon yhteydessä muistin, etten ole tainnut kertoa Jussille joululahjaksi antamastani pussilakanasetistä. Vai olenko? Anyway, Star Wars. Itse inhoan, mutta kun Jussi tykkää.. :D Välillä pitää olla vähän lapsellinen! Olkoot lakanat sitten se juttu, joilla sitä lapsellisuutta pääsee ilmentämään (meillä on pupu- ja karhulakanat, minulla on aku ankkaa ja muumia ja..).


1 kommentti:

  1. Minkelimankelin maailmanpelastustalkoot.. Tee puunapeilla jotain, jonka myyt ja sitten lahjoitat raha hyväntekeväisyyteen ni johan maailma on taas pelastunut. ;) Tai sitten ei. :D T:Minkmank

    VastaaPoista