tiistai 3. tammikuuta 2012

Ennen/jälkeen-lamppu

Käytiin kyläilemässä Noormarkun suunnalla ja eksyin siellä ihmeelliseen varastoon. Sieltä ihmevarastosta on ennekin lähtenyt vaikka mitä tavaroita mukaan, mutta nyt irtosi yöpöydälle lamppu (,joka laitetaan sille yöpöydälle, joka me hankitaan sitten joskus..). Käytiin siis tosiaankin vain Jussin porukoiden varastossa tonkimassa, ei sen rikollisempaa ;)


Aluksi se oli Ikean sininen jalka ja pellavainen varjostin. Hetken päästä varjostimessa oli pitsiä ja jalka olikin musta.


Musta maali on koulutaulumaalia, eli sille voi kirjoittaa liiduulla. Yllätys, yllätys, maalipurkkikin on samasta varastosta peräisin kuin lamppukin!Ennen Noormarkku-visiittiä käytiin Minkan kanssa pyörähtämässä kaupungilla. Glitterissä oli kaikki alekorut -75%, joten oli pakko ostaa jotain. Korvakoruille jäi hintaa vain vajaat 2€ ja korulle n. 3,5€!Korulöydöistä innostuneena sain vihdoinkin siirrettyä koruni joululahjaksi saamaani korulippaaseen. Ennenhän kaikki koruni oli isossa kenkälaatikossa tekoripsien, kynsilakkojen, irtokynsien yms.. kanssa. Nyt on huomattavasti parempi! (Lippaan legopalikat ja luurangotkin on koruja, uskokaa pois..)


Ginasta löytyikin jotain mitä en olisi ikielämässäni kuvitellut ostavani, tekoturkki. Tämä irtosi puoleen hintaan, 30€. Meidän koulun perinteisiinhän kuuluu, että penkkarit juhlitaan iltapuvuissa. Pari tuntia ulkona seisoskelu iltapuvussa ilman asianmukaista takkia ei tuntunut houkuttelevalta ajatukselta, joten asialle oli tehtävä jotain. Kaipa tämä Ginan takki on parempi kuin ei mitään!

WTF mikä ilme taas..!?

2 kommenttia:

 1. Hieno lampun muodonmuutos :)
  Kyselit niistä boksereista. Leikkelin miehen vanhat bokserit kaavaksi ja vähän uudelleen muotoilin+ pienensin :)

  VastaaPoista
 2. Voin lyödä vetoa, että et tehny tuolle lampulle mitään, mutta valaisinta tuunasit ja oikein onnitsuinein lopputuloksin. Ja muutenkin tykkään blogistasi hurjasti ja sun tekeleistä ! :)

  Ja tuo lamppu -juttu ei sitten ollu tarkotettu mitenkään ivallisesti tai mitään, mutta välillä vaan ärsyttää ihmisten käyttämät väärät termit.

  NIIN JA HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA SULLE ja Jussille myöskin! :--DD

  VastaaPoista