maanantai 2. tammikuuta 2012

Vuosi 2011

Minun ei pitänyt tehdä "vuosi 2011"-postausta, mutta törmättyäni miljoonaan erilaiseen vuosikatsauspostaukseen, tuli itsellekkin ihan pakko tehdä perässä!

Vuonna 2011 kirjoitin 169 postausta. Ahkerin olin heinäkuussa (23 postausta).

Vuoden 2011 ensimmäisessä postauksessa kerroin Minkalle ompelemastani pingviinipussukasta, joka oli pinkki. Viimeisessä postauksessa esittelin kiiltelevästä kankaasta tehdyn hameen ja kankaan jämäpaloista syntyneen pikkulaukun.

Vuoden 2011 ensimmäisiä kohokohtia oli kummitätini pyyntö ryhtyä pienen serkkuni kummiksi. Nykyisin ihana kummityttöni onkin jo reilun vuoden ikäinen!


Helmikuussa oli kauan odotetut vanhojentanssit. Todellinen "päiväni prinsessana" ihanassa mekossa ja kampauksessa!


Heti tansseja seuraavana päivänä lähdettiin Lappiin. Yhtään kuvaa siltä reissulta ei löydy, makasin nimittäin kipeänä koko reissun. Olin elämäni ensimmäistä (ja toivon mukaan viimeistä!) kertaa yli 3 vuorokautta nukkumatta sekunttiakaan kurrkukivun takia. Kamala kokemus!

Maaliskuussa Jussi täytti 18v.


Ja sai luottoystävän, Audin.


Ja Audillahan pääsi ihan Helsinkiinkin asti! Pallo- ja pusukala..


Pääsiäisenä oltiin mökillä.


Vappuna tehtiin simaa!


Kevään aikana ostin muutaman mekon. Kuulen edelleenkin siitä, ettenkö muka tarvitse enää yhtään mekkoa, kun silloin keväällä niitä tuli ostettua. Mekko päivässä pitää mielen virkeänä!


Nämä kolme + ne 39750 muuta mekkoa, jotka ostin. Äitienpäivän kunniaksi ompelin ihanan hamosen, jota rakastan edelleenkin! Sain myös pinkit ja aidot Crocsit!


Kesäkuun alussa tapahtui ihme: Sofia juhli ylioppilaaksi pääsyä! Kaikki kunnioitukseni sinnikkyydestä ihanalle siskolleni!


Juhannuksena muutettiin Jussin kanssa yhteen. Nyt on reilu puoli vuotta yhteiseloa takana ja onhan se pakko edelleenkin myöntää: Jussi on ihana.


Uudessa kodissa juhlittiin tupareita. Kovan työn jälkeen saatiin myös väsättyä Festina Lente-teksti seinälle.


Juhlittiin kesäjuhlia (eli sitä vuoden kohokohtaa, jota odottaa eniten kesässä!)


Tein ihan itse marenkeja, jotka kylläkin paloivat uunissa..


Matkustettiin Nizzaan Jussin vanhempien kanssa. Elämäni ensimmäinen lomamatka etelää kohti ja oli kyllä ihan mahtava reissu.


Käytiin Monacossakin pistäytymässä.


Ruvettiin lukemaan YO-kirjoituksiin. Olisin rikas jos olisin ottanut joka kerta euron, kun jouduin herättelemään Jussia kesken lukemisen. Lopulta Jussi yllätti kaikki suorituksillaan, ja itse petyin omiini.


Sain Jussin ompelemaan muutaman tikin suoraa ommelta. Aika saavutus!


Sain töitä LassiLoikka-apuohjaajana. Tykkäsin todella paljon siitä työstä ja toivon pääseväni taas ensi kaudella remmiin!


 Ostin elämäni ensimmäiset ihan ikiomat kumisaappaat. Välillä kiitän luojaa, kun ulkona tulvii ja voin heittää nämä jalkaani!

Reissattiin taas Lappiin, ja tällä kertaa minäkin pysyin terveenä. Tavattiin kivoja elukoita Konijänkän eläinpihalla.


 Minäkin sain uuden ystävän!


Pääsin ratsastamaan ja pakotin Jussin isän ja tietenkin Jussinkin mukaan.


Marraskuun 5. täytin vihdoin itsekkin 18v. Samana päivänä oli myös Jussin kummitädin häät.


Pääsin inssistä ekalla läpi. Ihmeitä tapahtuu toisinaan..


Marraskuussa käytiin Lontoossa Jussin porukoiden, kummien ja heidän lastensa kanssa. Ihana paikka, voisin palata koska tahansa!


Tapasin Bieberin ja monet muut julkimot.


Juhlittiin Jussin isän 50v-synttäreitä.


Pian olikin jo joulu.


Ja nyt 2.1.2012. Äkkiäpä meni kokonainen vuosi! 2011 oli täynnä ainutlaatuisia hetkiä, toivottavasti 2012 olisi siltä osalta edeltäjänsä kaltainen. Oikeastaan vuosi 2011 oli kaikin puolin mahtava vuosi.

1 kommentti:

  1. Kuulosti kivalta vuodelta :) Ja hieno takki tuo mikä sulla oli lapissa päällä, mistä se on ostettu? :)

    VastaaPoista