torstai 7. kesäkuuta 2012

DesignSkins®

*Sisältöyhteistyö*

Miltä kuulostaisi leopardi-, seepra-, pingviini- tai Union Jack-kuosinen läppäri, kännykkä, iPad tai vaikkapa kahvinkeitin?
Aikas hyvältä eikös vain? Niin minustakin!

Ei huolta mikäli nuo minun lempparit eivät napanneet, erilaisia kuvia ja kuvioita löytyy satoja DesignSkins®-nettisivustolta. Sinulla on myöskin mahdollisuus suunnitella ihan ikioma design!

KLIKKAAMALLA pääset tutustumaan DesignSkins-verkkokauppaan!

"Tylsät ja mielikuvituksettomat pinnat ovat nyt historiaa - DesignSkins® tekee sinulle rakkaista esineistäsi jälleen trendikkäitä katseenvangitsijoita! Tuunaa läppärit, kännykät, tabletit ja paljon muuta itsesi näköiseksi helppokäyttöisellä SkinDesigner-ohjelmallamme, tai valitsemalla mieleisesi Design suoraan tuhansien valmiiden kuvien, kuosien ja grafiikoiden joukosta. Kansainväliset taiteilijat, suunnittelijat ja graafikot sekä kansainväliset urheiluseurat, muoti, musiikki ja viihdeteollisuus ovat edustettuina runsaassa valikoimassamme.

DesignSkins® muuttaa kännykät, tabletit, kannettavat, mp3-soittimet ja muut mukanasi kulkevat laitteet yksilöllisiksi lifestyle-asusteiksi, joilla viestit omasta tyylistä ja erotut joukosta. "

Sain mahtavan tilaisuuden testata DesignSkins-läppäritarraa, jonka designin sain itse valita. En voinut millään vastustaa tyylikkään mustavalkoista pingviiniä, joten näpyttelin moisen oman läppärini mallisena ostoskoriin.
Tarra matkusteli melko pitkään, lähes pari viikkoa, postin mukana, mutta saapui hyvin pakattuna kuitenkin kotiovelle. Postiluukustahan pahvipakkaus ei olisi mahtunut, onneksi olimme siis kotona, kun postipoika soitteli ovikelloa.
Pahvipakkauksesta tuli esiin muoviin pakattu arkki:


Mukana oli myöskin ohjeet saksaksi ja enkuksi sekä linkki ohjevideoon. Itse olin niin malttamaton, että yritin selvitä enkunkielisillä ohjeistuksilla.
Yksikertaisesti vain tarrasta otetaan yhdesta reunasta vähän matkaa irti vastakappaleesta, liimataan kiinni läppärin kulmaan (mahdollisimman suoraan tietenkin ;) ja siitä sitten varovasti edetään.


Ilmakulpia tuli, mutta ne olivat oikeasti tosi helppo poistaa! Ajattelin, että kalvoon tulisi ryppyjä (vertaa kirjan muovittaminen kontaktimuovilla..), mutta kuplat poistuvat siististi painelemalla niitä kohti reunoja.
 Lopputulos on täydellinen! Kalvo ei ollut yhtään niin paksu kuin oletin. Ohut kalvo liimautuu tiukasti laitteeseen, mutta tuntuu silti kestävältä ja suojaa antavalta.


Kaikinpuolin läppäritarra oli ehdottomasti positiivinen yllätys, jopa Jussin mielestä! Kiinnittämiseen kului ehkä 5minuuttia ja lopputuloa on todella siisti. Voin ehdottomasti suositella kokeilemaan!

VINKVINK! Facebookista löytyvät lukijat, käykääpäs tutustumassa DesignSkinsin facebook-sivuun. Tykkäämällä sinulla on mahdollisuus voittaa joka kuukausi ilmainen tuunaus! TÄSTÄ KLIKKAAMALLA pääset suoraan asian ytimeen ;)

Ja voisinpa myöskin vinkata, että tulossa olisi ihan tosi mahtava arvonta! Jääkääpä siis kuulolle.

1 kommentti:

  1. näköjää niiden facebookis voi voittaa ilmasii tarroja! www.facebook.com/designskinsfi

    VastaaPoista