tiistai 5. kesäkuuta 2012

Ratita ja Vila ne yhteen soppii!

Tänään lähdin töihin ennen kahdeksaa ja vietiin ennen sitä tytöt ulos. Ratita oli kunnon yöunien jälkeen varsin piristynyt ja selvästi eilistä reippaampi. Nyt alkaa tuntumaan siltä, että pieni nipsumme on jo valmiiksi sisäsiisti! Kaikki tarpeet ovat tulleet ruohikolle, eikä matolle tai sänkyyn! Aika huojentunut olo, ettei tarvitse sitä "ulkoilutan koiraa 20 kertaa päivässä ja silti se pissaa sisälle"-rumbaa vetää enää uudestaan.
Pääsin töistä jo ennen kymmentä, joten mentiin koko porukka päiväunille. Hieman vielä painaa se yhden yön valvominen, joten vedettiin kevyet viiden tunnin päikkärit :D Jossain kohtaa heräsin, kun minulle soitettiin, että pääsin ISS:lle töihin! Herättyäni piti tarkistaa oliko soitto todellinen vai vain unta. Tottahan se oli, eli meikäläinen menee siivoamaan uuden Omena-hotellin huoneita kesäkuun lopulta lähtien!
Päikkärit kesken <3


Ratita pääsee nippanappa itse hyppäämään sohvalle ja nyt viihtyykin siellä oikein hyvin. Pieni tukeutuu todella paljon Vilaan ja seuraa häntä jatkuvasti.Vilalle kyllä tulee välillä "huomioikaa minua"-kohtauksia.. Yritetään parhaamme mukaan olla Vilankin kanssa, mutta ilmeisesti jakamaton huomio on ainoa, joka kelpaa.. Ratita söpöstelee!
Ja huikean arvonnan voittajaksi onnetar Jussi arpoi nimimerkin Tiinatsih! Laitatko minulle sähköpostitse viestiä: ida.leino@gmail.com :)

4 kommenttia:

 1. Niin suloisia :') Meillä myös ollaan hiukka mustiksia jos toinen saa enemmän huomiota. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vila on mustis, vaikka saisikin enemmän huomiota :D

   Poista
 2. Onpas tämä uusi tulokas suloinen! :) Varmasti se siitä rohkaistuu kunhan kotiutuu kunnolla. Nämä kaksi tulevat vissiin ihan hyvin toimeen, Vila on hyväksynyt pikkusiskon ja näin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ratita on kyllä ihan kuin Vila silloin alkuaikoina! Ajan kanssa hänestäkin kuoriutuu varmasti utelias ja reipas pikkunen :)
   Vila on hyväksynyt uuden tulokkaan oikein hyvin, hieman meinasi ruveta pikkuiselle ärisemään, mutta onneksi pääsin väliin komentamaan..

   Poista