maanantai 4. kesäkuuta 2012

Ratita, tuo nipsun kaksoisolento

Vihdoin pääsin koneen ääreen! Päästiin Poriin klo 7.00, tien päällä vietetyn yön jälkeen. Lähdettiin Helsinkiin eilen klo 19 aikoihin ja mentiin hetkeksi isin luokse oleskelemaan. Ratitan lento saapui Helsinki-Vantaalle klo 2.30 ja kyydissä tuli neljä koiraa. Olin hieman jännittänyt, kuinka iso Ratita oikeasti on ja hieman siinä sitten yllätyin: "noin pieni! IHANA!". Punnitsin tyttösen äitin luona; 3,3kg. Tällä hetkellä Ratita on alipainoinen ja luut paistavat läpi, mutta eiköhän me pian päästä ihannepainoon, kun pääsee tyttö nauttimaan Pedigree Junior muonaa ;)
Ratita tuli toisen koiran kanssa samassa boksissa.


Kaikki oli ihan hurjan jännittävää.Kotona laitoin tytön Vilalle ostettuun petiin (, jota Vilahan ei sitten huolinut..). Nyt hän nukkuu siellä univelkojaan pois.


Luonteeltaan Ratita on todella arka ja pelokas. Vilasta hän kerää hieman rohkeutta, mutta ihmisiin hän ei luota yhtään. Aika samanlainen kuin Vila silloin 4 kuukautta sitten: menee seiniä pitkin ja kyyristyy maan matoseksi, kun ihminen lähestyy. Ulkona kuitenkin kulki korvat pystyssä ja nokka kohti menosuuntaa reippaana.

3 kommenttia:

 1. voi että kun on niin nipsun näkönen!! :) Toivottavasti tulee hyvin toimeen Vilan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tita on kyllä kuin Nipsun kaksoisolento! :D
   Ainakin tähän mennessä on mennyt hyvin Vilan ja Titan yhteiselo, toivottavasti se jatkuisi samalla mallilla!

   Poista