torstai 7. kesäkuuta 2012

Kirppuläjä

Olin juuri Samkin hoitoalan valintakokeen kirjallisessa osuudessa ja ryhmäkeskustelussa. Kohta pitäisi vielä lähteä henkilökohtaiseen haastatteluun.. Kirjallinen osuus oli huomattavasti haastavampi kuin mitä osasin odottaa! Jotain ruuan terveellisyydestä kertovaa artikkelia piti lukea ja hetken päästä aineisto kerättiin pois ja piti kirjoittaa parisivuinen essee lukemastaan tekstistä.. Tota noin :D
Ryhmäkeskustelusta en osaa sanoa oikein mitään. Pari suunvuoroa yritin käyttää, mutta keskusteltava aihe meni itseltäni ihan ohi. Hankala jutella asiasta, jota ei vaan niinku ymmärrä.. Toivottavasti henk.koht. haastattelu menisi putkeen!
Kaivelin kaikki bloggaamatta jääneet kirpparilöydöt parin viikon sisältä ja pakotin Jussin kuvaamaan ne kaikki päälläni. Voi Jussi parka, ihme ettei hän hakenut armeijan multimediavastaavaksi eli sotilaskuvaajaksi, kun on tuo kamera niin käteen juurtunut ;)

Musta ryppyhihapaita, 1. M-kokoisena hieman löysä, mutta olkoot.


Pinkki megaryppyhihapaita, 2,5€. Tämä oli ihan uusi ja väri on niin herkullinen. Harmi vain, että koko XS tuntuu liian nakinkuorelta minulle. Toivottavasti Sofia huolii tämän ;)


H&M:n neulepaita 2€. Hyväkuntoinen ja lämmin! Hyvä näin kesää vasten ostaa villapaitoja ;)


Tämä ei ollut kirpparilöytö vaan vaihtelun vuoksi ihan uusi ja suoraan kaupasta. H&M:n trikoomekko 9,90€.


Kirppuna löytynyt tuubitoppi, 1,5€. Ei kyllä aja asiaansa, kun ei pysy päällä :D Note to self: älä kuvaa tuubitoppia rintsikan olkaimilla maustettuna, äläkä yhdistä sitä hameeseen, joka aaaivan toiselta planeetalta. Kuvan ainoa pointti: katsokaa! lintuja :)


Nyt voin laittaa nuo kaikki ostokset kaappini pohjalle odottamaan maailmanloppua.

2 kommenttia:

  1. Hyvinhä toi tuubitoppi sopii sun hameeseen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no tota... Luonnossa ne oli ihan kivat, mutta kuvassa ei niinkään ;P

      Poista