tiistai 19. kesäkuuta 2012

Melkein julkkis

Saavuttiin Suomeen viime yönä puolenyön jälkeen. Jussi vakuutti olevansa kyllin pirteä pysytäkseen ajamaan yötä vasten Helsingistä Poriin niinpä lähdettiin heti köröttelemään. Mentiin suoraan Noormarkkuun, kun kerran koirat olivat siellä. Voi että, kuinka onnellinen Vila oli kun tultiin ovesta sisään! Ei meinannut neiti rauhoittua millään, vaikka meitä olisi ihan kauheasti huvittanut nukkua siinä puoli viiden aikaan, mitä kello siinä nyt jo oli. Ratita oli ihmeissään koko jutusta, eikä varmaan edes tunnistanut meitä.
Olikin mukava herätä yhdentoista aikaan, kun Jussin äiti oli bongannut Satakunnan Kansasta meidän pötkön! Vila oli päässyt lukijan kuvaksi (ja kyllä, olen ihan itse tuon kuvan SK:lle lähettänyt, mutten ikielämässä kuvitellut, että se oikesti päätyisi lehteen :D). Kuva on viimeisimmältä koirarantareissulta, josta minulle jäi niin mahtava fiilis koirien puolesta, että halusin jakaa kiitoksen eteenpäin. Eipä tullut muuta paikkaa mieleen, mihin laitaisi palautetta Yyterin koirarannasta kuin SK:n mielipideosio.
Meidän Vila on siis melkein julkkis ;)


Ja koska aina löytyy niitä, jotka onnistuvat latistamaan tunnelman, jäin miettimään SK:n nettiin kirjoitettua kommenttia: "Koira jolla silmät kiinni.". Ehkä tuo kuva on hänelle vain koira, jolla on silmät kiinni, mutta minun mielestäni Vilan ilmeestä näkyy, kuinka neiti nautti vapaana juoksemisesta ja selvästikkin on tyytyväinen koirarannan tarjoamaan mahdollisuuteen harrastaa tuota hulluna viipottamista ihan luvan kanssa.
Ihanan Vilan ihana virnistys.

Näin muuten eilen ensimmäistä kertaa hirven tien vieressä. Kello oli jo sen verran paljon, että aivot olivat lamaantuneet lepotilaan, joten ensimmäinen ajatus tummat tien vieressä töröttävät hahmot nähtyäni oli hyvin looginen: "hei, onko täälläkin hevospoliiseja, ja vielä tähän aikaan yöstä!". *Aivot lataavat silmien syöttämää tietoa. Loading... Loading...*
............. "JUSSI VARO, HIRVIÄ!"

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) Vila on jotenkin niin tyytyväisen näköinen siinä, että tulee aina hyvä mieli tuota katsellessa :D

   Poista
 2. Vai että koira silmät kiinni- HÖH!
  Siinähän on onnellinen pieni koiruus nauttimassa kesästä ja auringonpaisteesta silmät sikkarassa,
  niin kuin ne silmät kaikilla auringossa menee. Ja ilme keroo kaiken: ihana kesä, aurinko ja lämpö!
  T. Seija

  VastaaPoista