tiistai 4. helmikuuta 2014

Uusi meikkipussi ja sen sisältö

Ostin itselleni joulun jälkeen alennusmyynneistä ihanan pinkin meikkipussin, josta sitten hajosi vetoketju kuukauden käytön jälkeen.. En tiedä pitäisikö minun syyttää huonoa tuotetta vai sitä että sulloin sen pussin niin täyteen meikkejä, ettei se voinutkaan enää muuta kuin räjähtää.. Oli miten oli, tarvitsin pikaisesti uuden meikkipussin!
Kaivelin kangaskätköistäni pari erilaista vahakangasta ja vetoketjun. Eipä siinä kauaa mennyt ja uusi meikkipussini oli valmis. Tällä kertaa tarpeeksi iso, jotta aaaivan kaikki roippeeni mahtuvat sisälle!



Meikkipussia kuvatessani ajattelin samassa esitellä sen sisällönkin. Opiskelijana en todellakaan voi panostaa laatuun vaan lähinnä siihen, että saan suht hyvän tuotteen halvalla. Monen erehdyksen kautta meikkivalikoimani on aika pitkälti vakiintunut tämän näköiseksi:

Jokapäiväisistä tuotteista parhaiksi ja opiskelijabudjettiini sopiviksi olen todennut Rimmelin StayMatte-puuterin, Maybelinen meikkivoiteen sekä vedenpitävän (!) ripsarin, Dermosilin kulmakynän, Labellon huulirasvan ja GinaTricotin pinsetit sekä ripsentaivuttimet. Nämä eivät aja vararikkoon ja ovat silti olleet ainakin minun mieleeni.


En ole mikään hervoton meikkaajaihminen, joten silmien rajaukset ynnä muut hienoudet jäävät useimmiten vain erityistilaisuuksia varten. "Juhlameikeistäni" löytyy myöskin halpaa, mutta hintaansa nähden hyvää: Avonin luomiväri, Dermosilin valokynä (joka on niin tumma, että käytän sitä peitevoiteena :D), Ginan glitteri-eyeliner, H&M:n eyelinertussi (suosittelen todella!), jokin joskus aikoja sitten saamani kalliimpi huulipuna ja Oriflamen ripsari, joka ei kylläkään ole waterproof ja helposti leviää pitkin poskia (tälläinen vollottaja kun oon..).



Lisäksi meikkipussistani löytyy vaihteleva määrä kaikkea roinaa ja roipetta; vanulappuja, silmämeikinpoistoainetta, topseja, kynsisakset, pinnejä, ponnareita... Ei ihme, että se onkin niin usein räjähtämäisillään :D

Yhdelle tuotteelle minun on vain ihan pakko antaa oikein kunniamaininta! Nivean Soft-kosteusrasva on älyttömän hyvää ja myöskin älyttömän halpaa (jonku vajaa 3€ oli tämä putkilo). Ostin tämän joskus kiireessä huomattuani, että olin unohtanut pakata kasvorasvaa mukaani jonnekkin reissuun lähdettyäni.
Minulla on todella kronkeli naama kaikkien aineiden suhteen, todellinen ongelmaiho, joka kuivuu varsinkin talvella ihan korpuksi eikä siltikään tykkää mistään voiteista. Ajattelin, että naamani varmaan palaa tämän rasvan myötä (kuten sille joskus kävi yhden apteekin voiteen kanssa..), tai että jotain muuta yhtä mukavaa tapahtuu.. Väärässä olin!
Mikäli tahdot kosteutetun ja pehmeän naamataulun, suosittelen kokeilemaan. Eipä tuossa mitään ainakaan häviä, kun loppupurkilla voi vaikka rasvata kätensä jos ei tykännykään.


3 kommenttia:

  1. kiitti vinkistä tosta "loppurasvalla voit vaikka rasvata kätes"... mulla on atopikon iho ja näin talvella tuntuu et naama on kokoajan ku 10vuotta vanha korppu... täytyy tota kokeilla, mitä sattuun en uskalla naamaan laittaa ellen halua olla punainen ku rapu... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tuo rasva on sinullekin positiivinen yllätys! :)

      Poista
  2. tutun näkönen kangas ;)

    VastaaPoista