perjantai 14. helmikuuta 2014

Will you be my Valentine?

 

Elämä on melko arvaamatonta.


Vajaa vuosi sitten ystävystyessäni Tuomaksen kanssa, en olisi uskonut että juuri hänestä tulisi vielä jokin kaunis päivä poikaystäväni.




On ihmeellistä, kuinka ystävyys voikaan muuttua pikkuhiljaa joksikin suuremmaksi. Kun huomaakin menettäneensä sydämensä sille, joka on ystävänä jaksanut aina seistä vierelläsi, kuivata kyneelesi ja nostaa sinut takaisin jaloillesi. Olen onnekas, että saan rinnalleni ihmisen, jonka tiedän välittävän minusta aivan suunnattomasti. Ja josta itse välitän vähintäänkin yhtä paljon.



Olen pitkästä aikaa jälleen onnellinen ja vihdoinkin minusta tuntuu, että teen elämässäni edes yhden oikean päätöksen. Helppoahan tästä ei varmastikkaan tule; minusta tulee luultavasti lähes vuodeksi taas inttileski, asutaan tällä hetkellä kämppiksinä kolmiossa ja menneisyytemme on täynnä ristiriitoja. Ollaan kuitenkin päätetty aloittaa kaikki alusta, palata sivulle 1 ja lähteä rakentamaan tästä jotain ihanaa. Pessimistisestä luonteestani huolimatta en edes kyseenalaista sitä, ettemmekö onnistuisi siinä.


Hyvää ja rakkaudentäyteistä ystävänpäivää kaikille lukijoille!

21 kommenttia:

  1. Voi miten ihania kuvia. Musta ja avokistani ei sais koskaan mitään noin tyylikästä ja söpöä, kun se menis aina vaan ilmeilyksi :D Hyvää Ystävänpäivää sinnekkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =)) Hiukan meinasi meilläkin mennä pelleilyksi, mutta kylmä sää ja liian vähäinen vaatetus vakavoitti sopivasti ;D

      Poista
  2. Ootte ihana pari :) Toivottavasti suhteenne kestää pitkään :D

    VastaaPoista
  3. Jotenki olen rivien välistä aavistellut jotain!<3 hurjasti tsemppiä inttileskeyteen,mites Jussi otti asian?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tsemppiä todella tullaan tarviimaankin (hyihyi inttileskeys yök!).
      Heh, ihan ok tämä asia Jussille on :) Tuskin hän olettaa minun olevan loppuelämääni sinkkuna, kun hän ei kerran itse halunnut suhdettamme aikoinaan jatkaa :D

      Poista
  4. Oii kuinka ihanaa! Olette kyllä todella söpö pari :)
    Onnittelut <3

    VastaaPoista
  5. Voi että mä sitten tykkään tämmösistä! ♥ Onnea! :)

    VastaaPoista
  6. Arvoisa Anonyymi: En julkaise kommenttiasi sen negatiivisen sävyn vuoksi. Kaikkiin muihin postauksiin siedän kyllä pään aukomiskommentit, mutten tähän. Enkä myöskään lähettele anonyymejä terveisiä yhtään kenellekkään.
    Jos sitä osataan olla niin pirun kaikkitietäväisiä, niin mikei sitä tietäväisyyttään voi viljellä ihan omalla nimellään, eikä säälittävästi anonyyminä ruikuttaen? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tää oli kyl ni läppändeeros anolta xDD

      Poista
  7. Onnea <3 Kuinka söpöjä kuvia teistä <3 Ps. täälläkin oli pari ginesweekendiä, meinas tulla kolme, mutta onneks pääsin kotiin!

    VastaaPoista
  8. Kiitos =)<3 Huh, onneksi vältyit kolmannelta!

    VastaaPoista
  9. Voooii ihana kuulla! Paljon onnea teille ja jaksamista inttileskeyden kanssa! :) <3

    VastaaPoista
  10. aivan ihania kuvia, ootte hirmu suloinen pari!! <3

    VastaaPoista
  11. Voi miten ihana postaus! :) Tuli tuosta toisiks viimisestä kuvasta mieleen se ruotsalainen sananlasku, "Älska mig när jag minst förtjänar det för det är då jag verkligen behöver det" <3

    http://hungrythirstymirri.blogspot.fi/

    VastaaPoista