torstai 29. joulukuuta 2011

Alennusmyynnit - elämää isompi rahareikä!

Käytiin Minkan ja Jussin kanssa _vähän_ kiertelemässä ALEssa, ja sinnehän minun joululahjaksi saadut rahat suorastaan valuivat. Ostin kylläkin vain tarpeellista - siis minun mielestäni tarpeellista.
Aleksi 13: kiilakorolliset karvasaappat, jotka olivat niin kauheet, että oli pakko ostaa. Oikeasti nää on niin lämpimät, etten voinut olla ostamassa -50%-hintaan, 40€. Laukku oli vajaa 30€, sopivan kokoinen ja värinen!


VeroModasta löytyi -70%-rekistä bilemekko. Maksoin tästä vain reilut 10€, ja nyt on uuveeksi jotain päälle pantavaa. Oikeasti paita kuuluu toisin päin, mutta näyttää silti huomattavasti paremmalta näin väärinpäin! Sukkahousut on Lindexistä 1,25€. Kengäthän on vanhat tutut, kirpparilta muistaakseni 5€.

 Ilmeisesti tein jotain hyvin tärkeää juuri tuolla hetkellä kännykkällä..

Kävin myös "shoppailemassa" Minkan vaatekaapilla. Iso läjä vaatteita lähti mukaan! Voisi useamminkin käydä siinä mestassa, tuli huomattavan edulliseksi nämä shoppailut.


Jotain ommeltuakin! Vintagemekkokirjasta ompeluohjeita vain osittain noudattaen maailman huonoiten istuva mekko. Inhoan tätä, taidankin käyttää tätä takan sytykkeenä. Tai antaa Rhealle revittäväksi. Pipo sen sijaan on kiva! Seppälästä, 10€.


Käytiin tapaninpäivänä mökillä toteamassa, että sähköt ovat myrskyn jäljiltä poikki. Kaunista maisemaa tuli silti ikuistettua.


Viime yönä meni hieman pitkäksi.. Sen siitä saa, kun lähtee vähän viihteelle :D Nyt ei muuta kuin keräämään voimia uuveetä varten! JEE!

2 kommenttia:

  1. voit lahjoittaa ton mekon mulle, ei minnekkään takkaan tai revittäväks :D ompas upee maisema kuva :)

    VastaaPoista