lauantai 14. tammikuuta 2012

Turku-shoppailujen kautta Naantali Spa hotelille

Lähdettiin eilen (yli 3 tuntia aikataulusta myöhästyneinä) ajelemaan kohti Turkua ja aika pian tuli selväksi, että on perjantai 13! Rauman kohdalla Pori-Turku-tie oli kokonaan suljettu useamman ajoneuvon onnettomuuden takia. Radiossa kerrottiin, että "poliisi ohjaa liikennettä", ja PYH! Harhailtiin Rauman ympärillä jonkin aikaa, kun ei tiedetty mistä pääsisi kiertämään. Kukaan ei ollut ohjaamassa yhtään mitään (navigaattorikin hoki "TEE U-KÄÄNNÖS!"). Vähän matkan päästä olikin jo rekka kyljellään ojassa. Aika hurjan näköistä, mutta kuljettaja kuulemma selvisi hengissä, onneksi!

Tapani mukaan suuntasin Turussa ihan ensimmäisenä kirpparille! Olin arponut yhden kirppariosoitteen randomilla, ja se oli tietenkin väärä osoite ja jälleen pyörittiin hetki ympyrää, kunnes löydettiin perille Ideakirppikselle. Ensivaikutelma: en edes halua katsoa mitä kamalia tavaroita täältä löytyy! Onneksi kuitenkin kierrettiin kirppari läpi, löysin nimittäin ihanan H&M:n uudenveroisen villakangashameen. Koko oli kylläkin 38, mutta pääsin sovittamaan sitä ja oli pakko ostaa vaikka hivenen oli iso. Hame oli 6€ ja avaamaton hiusväri 4€.


(sen verran muikea ilme, että parempi hieman sumentaa! :D)

  
Hameessa on keinonahkayksityiskohtia taskuissa ja yläreunassa. Voi vitsi, kun rakastuin tähän!


Kaikki postauksen kuvat on napattu Jussin Iphonella. Salaa minua ehkä hieman ärsyttää, että Jussin kännykällä saa hetkittäin huomattavasti parempia kuvia kuin minun järjestelmäkameralla. (huomaa yllä olevassa kuvassa, kuinka hyvin villakankaan ja keinonahan ero näkyy!)

Kirpparilta mentiin Turun keskustaan pyörimään. Sovitin miljoona vaatekappaletta, mutta mukaani lähti vain perusvaatteita. Stockan nuortenosastolta kolme toppia (3,3€/kpl!!) ja yksi t-paita (3€).

H&M tarjosi eurolla minulle uuden huivin. Ohut, mutta iso huivi on ihanan pehmeä kaulassa.
Vihdoin kierrettyämme kaikki Turun rättikaupat saavuttiin tänne Naantalin kylpylähotelille. Huone oli siisti ja juuri niin hyvä kuin sadalla eurolla vuorokaudessa voi saada. Mentiin heti allasosastolle, jossa tein hidasta kuolemaa: vesi oli kylmäääää! Ulkoallas oli kyllä aika siisti, vähäsen pää jääty! Siinä vaiheessa, kun muistutin enemmänkin rusinaa kuin ihmistä, lähdettiin huoneen kautta syömään. Kello oli jo melkein 22, eli vain yksi paikka oli enää auki. Sen olivat kaikki muutkin huomanneet: päästiin pöytäjononoon sijalle 8.. Saatiin joku kapistus käteen, joka kuulemma alkaa tärisee, kun on meidän vuoro. Eipä kauaa haitannut, kun suunistettiin aulan baariin ja juotiin jotain uutta erikoisolutta. Hyvää oli!

Siinä vaiheessa, kun oltiin odotettu tunnin verran, oli nälkä jo niin iso, että elossa pysyminen oli siinä ja tässä. Käytiin kysymässä ravintolasta, kuinka monta odottelijaa on ennen meitä. Ravintolassa oli ainakin 5 vapaata pöytää ja tarjoilijan huono valhe "meiltä vapautuikin juuri pöytä, emme ehtineet ilmoittaa siitä teille vielä"oli jokseenkin raivostuttava. Siinä vaiheessa ei naurattanut.. :D

(ilman meikkiä juuri melkein 2 tuntia vedessä lilluneena. Ei kovin freesi olemus..)
Ruuan jälkeen käytiin tsekkaamassa hotelin "yökerho". Hieman meitä katsottiin pahalla, kun astuttiin sisään. Paikka oli täynnä n. 40-vuotiaita, ei me 18-v ihan kuuluttu sinne, kai.. Tilattiinpa kuitenkin oluet, Naantali Spa Hotel-laseista!! =D

Piiitkä kertomus, pahoittelen..
PS. Otin Jussin isän ehdotuksesta kiinni ja lisäsin blogiini AdSensen kautta mainoksia. JOS mainokset alkavat tympiä tai JOS ne hidastavat blogin latautumista, KERTOKAA! Tuskin minä niistä koskaan tulen mitään taloudellista hyötyä saamaan : D Ansaittu raha on suoraan verrannollinen mainoksia klikanneiden määrään. Lupasin Googlelle, etten yllytä ketään klikkaamaan, eli en yllytä. Suosittelen vain ;)
(AdSense on Googlen palvelu, eli luotettava. Ei pitäisi tulla mitää ylimääräistä shaibaa koneelle!)

3 kommenttia:

  1. Ootpas tehny kivoja löytöjä! Uudet perustopit kelpais mullekin, oiskohan Helsingin stockalla sama tarjous, pitääpä käydä pyörähtämässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä tsekkaamassa! Nämä minun toppini olivat jostain ALE-korista. Perustoppeja on vain pakko olla joka värissä, vaikkei osaa tulisikaan koskaan käytettyä!

      Poista
  2. Mää en ainakaan huomannu mitään vaikutusta nopeuteen noilla mainoksilla. Edes tällä prehistoriallisella turbodiesel-koneellani. T: Minkelimankeli

    VastaaPoista