torstai 13. syyskuuta 2012

Alpakka-asiantuntijat

Aamulla meitä oli 10 urheaa opiskelijaa paikalla aamutunnilla, kun 21 muuta olivat kummasti kadonneet tai sairastuneet sattumalta samaan aikaan. Itse palasin kotiin eilen Kurnajaisista jo klo 21, koska tiesin, että aamulla on herättävä ennen seiskaa. 8.30 alkanut oppitunti oli kyllä maailman turhin, joten olisi toki voinut skipata sen.. Annoinpahan tunnolisen kuvan itsestäni ;)
Koitin väkisin sinnitellä koulupäivän hereillä ja ennen kuin pääsin vapaaksi jouduin vielä tekemään ruotsin lähtötasotestin. Vaatimuksena oli 36/100, jottei joudu osallistumaan kertauskurssille. Sain tasan 36/100, HUH!
Koulusta suoraan lähdin Noormarkkuun odottelemaan, että Jussi saapuu armeijasta. Oli niin ihana nähdä, vaikka vasta sunnuntainahan me viimeksi nähtiin. On vain ollut muutama ryppy rakkaudessa ja oli kiva päästä selvittämään asiat kasvotusten eikä puhelimitse. Kasvokkain puhuminen auttaa aina ja johan oikenivat rypyt alta aikayksikön!
Kerkesin illalla vielä hengaamaan Annin kanssa ja käytettiin törkeästi hyväksemme Jussin läsnäoloa menemällä kuvailemaan Kirjuriin. Nythän meillä oli henk.koht. kuvaaja mukana. Jussi hoisi uskollisesti hommansa:


Ja en oikeasti ole vihainen yhdessäkään kuvassa, näytän vain siltä... Minulle tuli joku erittäin hurmaava noin kahdeksassa promillessa huiteleva nuorimies eilen toteamaan "ei tää nyt noin tylsää voi olla". Näytin siis ilmeisesti hieman myrtsiltä.. Eikä ollut eka kerta, kun tuntemattomat (enemmän tai vähemmän) humalaiset ovat tulleet asiasta kuittaamaan. Anteeksi nyt vaan, että meikäläinen näyttää perusilmeellään hapannaamalta :D

Huomenna joudun menemään pakollisille ATK- ja lähdemerkintätunneille, eli Jussi saa mennä Ratitan kanssa kahdestaan eläinlääkäriin. Onneksi saatiin jättää rinsessa-kohtauksesta kärsivä Vila vielä Noormarkkuun niin ei tarvitse miettiä, mihin se jätettäisiin ulvomaan yksinolon ajaksi.. Vilan käytös on ruvennut nostattamaan savua korvistani viime aikoina. Pari päivää sitten löysin hyvin imeytyneen ja jo kuivuneen kusen sängystä. Siinä meni sitten kaikki: täkit, lakanat, patja ja kasa jussin sängyllä olleita vaatteita. Suoraan sanottuna v*tutti sillä hetkellä aikaslailla rankasti.. Jos on pakko pissailla sisälle, voisiko sitä mitenkään tehdä edes lattialle? Tai matolle? Ei sängylle pliiiis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti