tiistai 18. syyskuuta 2012

Viikonlopun kirput

Saavuin juuri kotiin aivan läpimärkänä ja vaatteet kurassa. Eipä meillä ollut muuta kuin Ykkösten SporttiPäivä kirjurissa, mutta kun sellaiseen osallistuu järjettömässä kaatosateessa, ei lopputulos voi olla mitään kovin kaunista. Nyt tiedän mitä Jussi on tarkoittanut, kun hän on kertonut, että kaatosateessa seisominen ei ole kivaa. No eipä ollut ei! Onneksi me tehtiin kaikkea kivaa oheistoimintaa siinä samassa niin ei päässyt itse sade ärsyttämään niin pahasti.
Satuttiin olemaan ainoat ekan vuoden sairaanhoitajaopiskelijat kaverini kanssa, joten päästiin ryhmäytymään liiketalous- ja merenkulkulaisten kanssa samaan joukkueeseen. Erilaisia rasteja oli 13, enemmän tai vähemmän epäilyttäviä tehtäviä, varsinkin ventovieraiden jätkien kanssa tehtäväksi :D Huumorilla mentiin ja minäkin onnistuin pyörimään maassa varsin useaan otteeseen: milloin satuin liukastumaan, kompastumaan tai joku onnistui tiputtamaan meikäläisen mutaiselle nurmelle.
Rankkasateesta huolimatta oli todella hauskaa. Välillä nauratti niin, että mahaan sattui. Välillä taas hiukan epäilytti, esimerkiksi kurkkuviesti tai avainnauhan kuljettaminen toisen vaatteiden alla..

Sitten asiaan! Eli viikonlopun kirpparilöytöihin! Käytiin sunnuntaina pyörähtämässä Kirppis Satakunnassa, jonne kulutin suurehkon summan, 15€. Mukaankin kyllä lähti oikein kiitettävästi tavaraa:

Mustat farkkulegginsit 2€ (joissa sitten olikin reikä jo valmiiksi....) ja Niken talvikengät 3€. Nuo kengät olivat todella mahtava löytö! Mukavat ja lämpimät jalassa ja laadukkaan oloiset. Hieman olivat likaiset, mutta koitan saada niitä puhtaaksi jotenkin. Alias-pelin sain Jussilta nimipäivälahjaksi! Sanoin ohimennen, että Aliasta olisi kiva joskus pelata ja seuraavana päivänä Jussi ojensi pelin minulle nimpparilahjaksi. Ihana Jussi!Twister, 5€. DVD-elokuvat olivat 1€/kpl, tuossa on SAW4, Kauna ja  joku ranskalainen romanttinen draama. Halloween-askartelukirja, 2€, menee Annille, kun hän pitää lapsille askartelukerhoa ja ajattelin, että tuolta voisi löytyä kivoja ohjeita.


Sain myös kauniin siron ruusun nimipäivälahjana <3


Ratita oli perjantaina eläinlääkärissä käymässä ja jouduin päästämään Jussin sinne yksin, kun itse olin koulussa. Ihan hyvin oli kuulemma kaikki sujunut ja vaivat tuli korjatuksi: hammaskiven poisto, kynsien leikkuu, antibioottiruiske ientulehdukseen ja anaalirauhasten tyhjennys, 163€. Loppusumma kirpaisi ja syvältä! Mutta nyt on Ratitan parempi olla :)
Nukutuksen jälkeen pieni oli ihan pihalla kuin lumiukko..


Hetken päästä näytti jo huomattavasti paremmalta:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti