sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Loikka Cup-asuste

 Käytiin tekemässä sunnuntaikirpparikierros, eli koluttiin sekä kirppis Satakunta että Paanakedonkadun superkirppis. Minulla oli tällä kertaa oikein ostoslista mukanani:
- mahdollisimman kamalat legginsit
- hiuspanta
- iso valkoinen t-paita
Nuo kuuluvat siis ensi keskiviikkoisen Loikka Cup-jalkapalloturnauksen rekvisiittaan. Meidän luokan joukkueen pukukoodina on legginsit, shortsit, iso valkoinen t-paita, hiuspanta ja korkea ponnari. En tiedä mistä moinen kummajaisasu oikein syntyi, mutta tuollaisissa asusteissa sitä pitäisi olla keskiviikkona pelaamassa futista (ensinnäkin, mitä ihmettä teen jalkapallojoukkueessa....?!)

Harmaat paljettilegginsit, 2,5€. Nämä ovat kokoa 32-34, joten päälle kiskominen oli todellinen urakka.. Saa nähdä repeävätkö heti ekan pelin aikana :D
Harmaa paljettipanta, 1€.
Iso valkoinen t-paita, 5€ H&M:stä. Ostin sieltä myös hopeisia ponnareita täydentämään asua.


Karsee asu.. Onneksi kaikilla muillakin jotain ainakin yhtä kamalaa päällään!
Huomattavasti mieluisampi opiskelija-asu on haalari. Tämä kuva on ennen Kurnajaisia otettu, nyt minulla on jo enemmän haalarimerkkejä ynnä muita härpäkkeitä roikkumassa. Tilattiin koulukaverin kanssa haalareiden kanssa käytettävät hupparitkin. Kunpa ne tulisivat pian niin pääsisin esittelemään teille ;)


2 kommenttia: