maanantai 10. syyskuuta 2012

Kehyksiä!

Aina tasasin väliajoin minulle tulee kauhea vimma laittaa valokuvia kehyksiin ja esille. Mökillä otetut valokuvat halusivat ehdottomasti päästä näytille, muttei meiltä löytynyt enää tyhjiä kehyksiä niitä varten. Minähän en jaksa odotella, että pääsisin Ikeaan, joten käytiin Anttilasta katsomassa ja toteamassa: vitonen yhdestä kehyksestä on aaaivan liikaa! Onneksi Jussi puoliksi pakotti minut kirpparille katsomaan jos sieltä löytyisi kehyksiä (ilmeisesti Jussi tietää, että jään höpöttämään asiasta jos en saa heti toteuttaa sitä :D).
Iso kolmen kuvan kehys + kaksi ruskeaa kehystä + yksi vähän pienempi ruskea + pari hieman naarmuuntunutta sinistä yhteensä 9,5€!! Se tyytyväisyyden määrä, kun löysin kaikki tarvitsemani kehykset noin edullisesti! Ja myönnetään: ei nuo nyt niin kauhean hienoja ole, mutta saahan se sisustuksessa näkyä jos tykkää koluta kirppiksillä!

Kolmen kuvan kehyksestä hajosi lasi, kun koitin runnoa taustapahvia takaisin paikoilleen. Ajaa se asiansa noinkin!


Pianon päältä löytyy Ikeasta ostettu yo-kuvakehys, josta puuttuu vielä Jussin kuva. Sivuilla siskojen yo-kuvat ruskeissa kirpparikehyksissä.


Tietokonepöydän hyllyltä löytyy Jussi, kummityttöni ja ystäväni yo-kuva. Nuo siniset kehykset olivat hieman kärsineitä ja olisin maalannut ne mustiksi, mutten löytänyt pensseliä! Ehkä joskus sitten..


Nyt on paljon kuvia taas esillä ja meikäläisellä hyvä mieli. Piristävät kyllä kummasti, kun yksinään täällä kotona hilluu kaikki illat.

Sain perjantaina odottamattoman sähköpostin entisen kouluni kansliasta: minulle oli tullut sinne kaksi pakettia. Aika mielenkiinnollahan lähdin niitä sitten hakemaan ja selvisi, että paketit ovat Ranskan Instituutin lähettämiä muistamisia pitkän ranskan laudaturistani. Eipä yhtään myöhässä tai mitään! Tulivat kuitenkin perille ja oli mukava yllättyä positiivisesti: en saanut sitä iänikuista tylsää 1800-luvun kirjallisuutta vaan Tintti-sarjakuvan ja La terre vue du ciel-valokuvateoksen. Erikoiset näistä teki koko, jos saatte yhtään käsitystä mittakaavasta:


Kirjat olivat ISOJA! Ja painoivat kuin synti. Hienoja ne silti ovat ja näytti yhteisarvokin heiluvan siellä satasen pinnassa. Mutta enhän minä näitä myydä halua! Laittiaisin kirjahyllyyn jos nuo vain mahtuisivat sinne.. Pitää siis keksiä jotain muuta :DVihdoinkin kuvattuna Budapestistä ostamani seeprapaita! Maksoi Terranovan alessa n. 3€ ja tämä on ihana! Ostin myös toisen samanmallisen, mutta tumemmalla kuviolla.


Jussin lomaan enää TJ3! Hän pääsee siis jo torstaina lomille. Ei voisi parempaan paikkaan osua HL, nyt nimittäin tuntuu, että kaikki vain kaatuu niskaan ja Jussin läsnäolo ei olisi yhtään pahitteeksi! Mites sitä nuo kolme aamua vielä jaksaisi? Kohta on jo huominen ja näen Annia, keskiviikkona on Kurnajaiset, eli hauskanpidon merkeissä kuluu se päivä ja sitten onkin jo torstai! Äkkiähän tuo menee, varsinkin kun siirsin yhden pakollisen enkun kurssin ensi kevääsee, koska en kertakaikkiaan vaan jaksa opiskella englantia nyt. Eikös se ole ihan riittävä syy?

1 kommentti:

  1. Kirjat ovat suomeksi Rakham Punaisen aarre ja Maailma ilmasta käsin.

    VastaaPoista