maanantai 3. syyskuuta 2012

Liian nopea viikonloppu

Miten voikin viikonloppu mennä niin älyttömän nopeasti, että sunnuntaina klo 21 tuntuu, että juuri pari tuntia sitten oli perjantai klo 16? Onhan siinä oikeasti yli kaksi vuorokautta välissä, mutta aika vain katoaa jonnekkin. Mihin viime viikonloppu oikein katosikaan?
Perjantaina käytiin Jussin isän kanssa hakemassa Jussi Niinisalosta ja oli muuten Jussilla näkemisen arvoinen wtf-ilme, kun hän bongasi minut etupenkiltä. Minunhan piti olla koulussa vielä siihen aikaa, mutta enpä ollutkaan. Ajettiin siitä suoraan Noormarkkuun imuroimaan auto ja syömään. Oli muuten pöytä katettu kaikilla uutuusherkuilla, kelpasi herkutella! Perjantai-ilta meni tietokoneen nettiongelmia ihmetellessä. Samoissa merkeissä kului myöskin lauantaipäivä, kun roudattiin tuota valtavaa tietokonepömpeliä ympäri Poria siinä toivossa, että joku voisi auttaa meitä vaikka olikin lauantai. Eipä löytynyt ketään, joten luovutettiin sen suhteen. Mentiin sen sijaan pyörimään kaupungille ja extempore päätettiin mennä Amarilloon syömään. Edellisenä viikonloppuna oltiin jouduttu kahteen kertaan pettymään ravintolaruokaa, joten haluttiin ottaa hieman takas: herkuteltiin oikein kunnolla (alkudrinkkeineen ja -paloineen tietenkin).
Kamerasta löytyi vain nämä kaksi kuvaa Amarillo-reissusta. Loput löytyykin sitten Jussin kännykästä...Heti kun oltiin saatu syötyä minulle tuli lastenhoitopyyntö tunnin varoitusajalla. Eipä ollut mitään syytä kieltäytyä, joten työt kutsuivat. Onneksi kyseessä oli vain parin tunnin keikka (ja Jussi oli tiskannut sillä aikaa!!). Lastenhoidon jälkeen mentiin katsomaan Pormestarinluodon lampaita ja Kirjurinluodon alpakoita!
Lampaat eivät halunneet olla mun kavereita!


Ja ei kyllä pahemmin alpakatkaan...


Mutta niille kelpasikin ruoho ja sain uuden ystävän!


Nuo alpakat olivat ihan tajuttoman suloisia otuksia! Päätettiin, että hommataan tuollaisia sinne meidän valtavan omakotitalon pihaan sitten joskus ;)Eläimellisen osuuden jälkeen jatkettiin lauantaita leffaillalla, joka hieman keskeytyi, kun tarvitsi lähteä Yyteriin viemään elintärkeitä tarpeita hädässä oleville. Katsottiin kuitenkin vuokrattu Nälkäpeli loppuun ja oli minun makuuni turhan ahdistava leffa. Jos Jussilta kysyy niin kaikki maailman leffat ahdistavat meikäläistä tavalla tai toisella, mutta tuo aihe meni jo reilusti yli. Miten nuorille tarkoitetussa leffassa voi olla pääajatuksena se, että 24 alaikäistä suljetaan areenalle ja odotetaan, kunnes ne ovat tappaneet toisensa niin, että vain yksi on jäljellä? Raakaa.
Sunnuntaina piti ottaa hieman takaisin lauantaina menetettyä aikaa ja käytiin Porin silakkamarkkinoilla sekä Noormarkun markkinoilla. Eipä noissa (taaskaan) mitään ihmeellistä ollut. Piti ihan perinteen vuoksi vain käydä pyörähtämässä. Lopulta suunnattiin Noormarkkuun syömään Jussin äidin tulevien synttäreiden kunniaksi. Jussi oli jopa hankkinut lahjan. Ja tällä kertaa voin vilpittömästi sanoa: en vaikuttanut lahjavalintaan mitenkään. Koitin ehdotella kaikkea tarpeellista, mutta Jussi halusi ihan välttämättä ostaa pöllötyynyn. Kieltämättä tuo on kyllä ihan supersymppis!


Nyt on taas pöytäkone kunnossa ja netti pelaa. Jussin isä oli vienyt tuon laatikon huoltoon aamulla ja sain siinä viiden aikaan viestiä, että voin käydä hakemassa viruksista putsatun ja suojatun tietokoneen takaisin. Sain kadun nimen ja tiedon, että kyseessä on sininen iso halli. Ajelin kyseistä katua sata kertaa edestakaisin enkä millään löytänyt oikeaa hallia. Piti sitten soittaa hieman lisätietoa ja Jussin isä kertoi, että kyseessä on sininen halli tien alkupäässä vasemmalla puolella ja kyltissä lukee Länsi-jotain. Etsin ja etsin, muttei kyllä löytynyt. Lopulta selvisi, että halli oli minuun nähden tien loppupäässä, oikealla puolella, se oli musta ja siinä luki joku Rajalan kuljetusliike. Aika liki menivät nuo ohjeet ;)

1 kommentti:

  1. vai että : D elintärkeitä tarpeita hädässä oleville

    VastaaPoista