maanantai 24. syyskuuta 2012

HamaHama!

Voihan hama! Taas tuli näperrettyy muutama helmi muodostelmaan viikonlopun aikana. Jussikin on varsin innostunut tästä minun hamapakkomielteestäni, ei sen takia ettäkö häntä kiinnostaisi ne helmet vaan siksi, koska silloin kun minä hamailen hän saa rauhassa pelata :D
Tällä erää syntyi joukko hahmoja:


Jussin toiveesta Mario-tähti Mario-sienen kaveriksi jääkaapin oveen:


Jussin porukoille Angry Birds-magneetti:

 
Ja todellinen ylpeydenaiheeni, pieni säästölipas! Piti oikein pistää aivonystyrät hommiin, että sain mietittyä nuo reinojen helmet niin, että saan osat sitten yhdistettyä oikein. Onnistuin ensimmäisellä ja tästä tuli söpö!Hamailun lisäksi kerettiin käymään myös kirppareilla tänään, kun Jussille oli HL. Tällä kertaa minulla oli selvä missio, mitä etsin ja onnekseni löysinkin juuri sitä mitä tarvitsin! Tällä viikolla on koululla ensimmäiset laboraatiotunnit, joilla kuuluu pukeutua valkoiseen hoitopukuun (josta maksoin itseni muuten kipeäksi..). Metsästin kirpparilta paitoja, jotka voi pukea valkoisen takin alle. Vaalenpunainen pitkähihainen 1€, valkoinen t-paita 1€ ja myöskin hoitopuvun alle beiget legginsit 1€. Oli mahtavaa löytää nuo kirpparilta noin edullisesti, kaupassa olisin joutunut pulittamaan noista n. 25€..


Kirpparilta löytyi myös mustat haaremihousut, 1€. Ylimukavat jalassa! Enhän minä julkisille paikoille, mutta yöhousuiksi. Paita on Annilta lainassa. Ihan sairaan hieno toppi! Olen rakastunut tähän enkä malttaisi millään palauttaa :D


Kävinpä taas kerran heittämässä Jussin takaisin kassulle. Onneksi nähdään jo perjantaina (paitsi jos suunnitelmat taas muuttuvatkin, mikä ei olisi mikään yllätys..).
Sain muuten kokea muutaman kauhunhetken, kun ajelin perjantaina Niinisaloon keskellä kirkasta päivää ja peura loikkasi tielle suoraan eteeni. Onneksi minä katsoin sillä hetkellä tiehen, enkä esim. näppäillyt spotify:in biisinnimeä tai vaihtanu radiokanavaa, ja peura tajusi mennä pois edestäni juuri ennen kuin olisin törmännyt siihen. Vastaan tuli tietenkin rekka, eli sain kiittää luojaa etten refleksinomaisesti väistänyt peuraa sinne vastaantulijoiden kaistalle! Pistipä taas miettimään, kuinka tärkeää on ajaessa keskittyä siihen ajamiseen eikä kaikkeen muuhun "tärkeään" oheistoimintaan.

1 kommentti:

  1. Vautsi mikä säästölipas! Tollanenhan ois kätevä itsellekin. Ja noi örkit <3

    VastaaPoista