torstai 6. syyskuuta 2012

Mör.

Olispa mukava kirjoitella jotain blogiin! Mitäs kaikkea olen tällä viikolla tehnytkään?
No tota.. Olin koulussa ja sitten menin kouluun. Sen jälkeen kävin taas koulussa. Ihan vielä en ole tottunut tähän opiskelijan arkeen.. Koululla pitäisi nököttää 8.30-16 ja sen jälkeen tulla kotiin tekemään kaikenlaisia projekteja - kouluun liittyen. No way!

Eilinen ilta meni kyllä aivan muissa merkeissä kuin koulutöiden parissa! Otettiin yhden koulukaverin kanssa suunnaksi Niinisalo ja käytiin moikkaamassa meidän ihania poikaystäviä! Oli mukava, kun ei tarvinnut ajaa matkoja yksin, Porin ja Niinisalon välissä on nimittäin aivan äärettömän tylsä ja suora tie! Ei me siellä Sotkussa sitten kovin kauaa viihdytty. Porukassa en pystynyt syventymään kahdenkeskiseen keskusteluun Jussin kanssa, joten tuntui, ettei ollut mitään puhuttavaa.. Pääsinpä samalla heittämään koirat hoitoon Noormarkkuun, jotta voin tämän illan viettää meidän kouluryhmän yhteisissä illanistujaisissa (ja kiinnosta muuten NÄIN paljon mennä sinne.......). Eli jos en ole
koulussa, nuku tai tee koulujuttuja, olen jossain koulun tilaisuudessa. Ja mä en niinku jaksais :D

Olisin kirjoitellut aiheesta jo eilen, mutta tuli pieni häiriötekijä kuvioihin: parvekkeen ovesta lensi ampiainen sisään! Kammoan aivan järkyttävästi ampiaisia ja eipä muuten kauaa mennyt, kun olin koirat kainalossa matkalla äitin luokse pakoon. Ja pitipä siinä sitten samassa soittaa isille hysteerinen paniikkipuhelu. Siinäpä taas yksi syy, miksi Jussi ei saisi olla armeijassa!

Kivasti menee myöskin viikonloppu koulujuttujen ja töiden parissa, ei pääse turhan paljoa nauttimaan Jussin seurasta. Sehän on muutenkin niin kauhean paljon lomilla, että hyvä vain ettei tartte kuin vaan moikata ja hyvästellä. NOT!

1 kommentti:

  1. Älä huoli, täällä on kanssa yksi tapaus joka tuuletti asuntoaan parvekkeen ovi auki ja kauhian kokoinen ampiainen lensi sisään. Tämä soitti itku kurkussa paniikkipuhelun miehelleen joka yritti rauhoitella parhaansa mukaan, kesken työpäivän kun ei tulla ampiaisia tappamaan, saatikka kun työmatkaa on tunti suuntaansa... Ilman autoa, lähin paikka mihin koiran kanssa olisi voinut mennä olisi ollut yli 10 km päässä... Ei muuta kuin koira syliin ja kämpän kauimmaiseen nurkkaan vahtimaan pari tuntia josko se kamaluus tajuaisi lentää ulos...
    -Jenni

    VastaaPoista