maanantai 3. syyskuuta 2012

Takkia ja jakkua

Pöytäkone joutaa huoltoon sen typerän viruksen takia, mutta minäpä sain lainaksi Jussin porukoilta miniläppärin! Jouduin ihan itse pähkäilemään, kuinka saan tuon laajakaistan liitettyä tähän, mutta ihme kyllä onnistuin siinä ja nyt toimii netti (erittäin hitaasti ja aina minuutin väleinhän koneen pitää ladata jotain, mutta toimii kuitenkin ja se on tärkeintä!)
Minulla on todella kiva viikonloppu takana, siitä tarkemmin myöhemmässä postauksessa. Ajateltiin kerrankin viettää sellainen viikonloppu, ettei suunitella koko kahta päivää ihan piukkaan, mutta eipä taidettu siinä onnistua. Eilen, kun piti lähteä yllättäen metsästämään tietokoneelle puhdistajaa, tajusin kuinka paljon asioita, joita PITI tehdä jäikin väliin. PITI käydä siellä ja PITI käydä tuolla. Kaikkea ei keretty, mutta sehän on vain elämää se. Saatiin myöskin lainaksi Jussin isän autoa koko viikonlopuksi ja se vasta mahtavaa olikin! Automaattivaihteisto on kyllä niin kätevä. Ja kyllä vain, me ihan oikeasti ajettiin rauhallisesti, vaikka sillä autolla pääsisikin kiihdyttelemään oikein kunnolla. Meikäläinen jättää oikein suosiolla kaasuttelut taitavammille, oltaisiin aika äkkiä ojassa, kun lähtisin vähän kokeilemaan, millaisia tehoja autosta löytyikään.
Kirpparilla onneksi kerkeää aina käymään! Armahdin Jussin sen verran, että rajoitin kirppuilun yhteen paikkaan per päivä. Lauantaina käytiin Torin kirppiksellä ja löysin uuttavastaavan velourhupparin hintaan 5€! Tämä on todella ihana ja pehmeä päällä.


Tänään kierrettiin Superkirppis ja missionani oli löytää syksyksi ulkoilutakki, jonka kanssa kehtaisi polkaista kouluun. Olin asettanut budjetiksi 20€, kun uutena sellainen maksaisi kuitenkin vähintään 40€. Muutamia ehdokkaita löytyi, mutta aina oli joko koko tai ulkonäkö vialla. Sitten bongasin tämän mustan softshell-takin fleecevuorella ja hupulla. Musta on aina hieno, kokokin näyttäisi olevan 36/38. Tämä maksaa varmaan maltaita, siinä sitten ajattelin, kun etsiskelin takista hintalappua. No eipä maksanut! 3€ kustansi tämä takki. Aikas löytö!
(öööh... ilme... :D)


Kerkesinpä myöskin kuvaamaan viime viikolla postissa tulleen sormuksen. Ihana hiirulainen sopi joko pikkusormeen tai keskisormen puoliväliin. Mennyt aikamuoto sen takia, että sormus kerkesi jo hajota! Ehdinhän minä tuota kolme kertaa käyttämään ja tänään se katkesi.. Hamitti, mutta hintaakaan tuolla ei ollut muutamaa euroa enempää, eli kovin suurta laatua ei ollut odotettavissakaan.


Ra-ra-ratita on suloinen!


Vitsit kuinka paljon jällen harmitti viedä Jussi takaisin armeijaan! Inhoan sitä, kun pitää taas olla monta päivää erossa, varsinkin silloin kun takana on tosi kiva viikonloppu, edessä raskan kouluviikko ja vieläpä huomaa, kuinka paljon Jussia itseään harmittaa armeijaan meneminen. Onneksi ensi viikonloppu on varmasti vapaa ja ajaeltiin mennä yhdeksi yöksi mökkeilemään. On mitä odottaa, jes!
Pientä lisäjännitystä sunnuntai-iltaan loi Jussin toteamus klo 20.15: "oho, mun maiharit jäi kotiin!". Oltiin Noormarkussa ja tarkoituksena oli lähteä ajamaan kohti Niinisaloa. Saatiinpa sitten lähteä ihan päinvastaiseen suuntaan ja aikas äkkiä. Onneksi kerettiin kuitenkin hyvin hakemaan unohtuneet kengät ja ajaa kasarmille. Oli muuten erityisen ärsyttävää ajaa takaisin kotiin, kun pimeän lisäksi satoi vieläpä ihan kaatamalla. Huonot ajokelit, niitä minä todella inhoan!

ps. tässä miniläppärissä on ihan ääärettömän pieni näyttö, eli en edes tiedä miltä nuo minun lisäämät kuvat todellisuudessa näyttävät.. Toivottavasti eivät ole ihan karseita :D

1 kommentti:

  1. Heiih, mäkin tilasin tuon hiirisormuksen :D Musta se tuntuu yllättävän jykeeltä vaikka se on semmonen avoinainen. Pitääkin varoa, etten itekkin pistä sitä heti paskaksi :D

    VastaaPoista