torstai 20. syyskuuta 2012

Hamahelmiä!

Olin eilen hoitamassa erästä 4-vuotiasta tyttöä ja tehtiin hänen kanssaan hamahelmistä sydämiä ja perhosia. Näpertäminen tuntui koukuttavalta, mutten sallinut itseni edes ajattelevan tekeväni jotain hamahelminäpräystä kotona, olenhan kuitenkin jo 18-vuotias. Mainitsin helmiaddiktiosta Annille facebookissa ja heti sain sieluntoverin! Annin innoittamana päätin sitten ostaa itsellenikin purkillisen hamoja ja muutaman alustan. 3000 helmeä ja 4 alustaa maksoivat 11€, hieman epäröin laittaa noin paljon rahaa pelkkiin helmiin, mutta halusin välttämättä päästä näpertämään jotain kivaa niistä! Ja niinhän me näperettiinkin kunnon tovi! Sain aikaiseksi pari jääkaappimagneettia, sieni on Jussille ja rusetti itselleni :)


Ei lapseta ei!


Törmäsin todella sopivaan lauseeseen netissä ja se sopi kuin nenä päähän tämän meidän titanic-kuvan kanssa. Anni luultavasti tappaa minut, kun julkaisen tämän täällä.. Mutta tappakoon ;)


Lauantaiksi mietittiin hieman jos pitäisi Alias-illan sotilaidemme kanssa. Saa nähdä saadaanko suostuteltua ukkomme moiseen. Jussille ainakin käy! Koska mä sanon niin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti