keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Tj-kalendaari

Skippasin päivän ainoan oppitunnin, jotta pääsin käymään Kelassa ja pankissa niin, ettei siellä olisi koko muukin Pori samaan aikaan. Turha luulo! Jouduin silti odottelemaan ja lopulta selvisikin, ettei minun olisi pitänyt käydä kummassakaan vaan tehdä opintolainahakemus suoraan verkkopankissa... Kirpparin ja Hesen kautta sitten kotikoneelle ihmettelemään mitä nuo kaikki pankkitermit oikein tarkoittavat. Koitin sieltä jonkun summan saada lainaa, mutta saa nähdä tuleeko sieltä mitään, kun en ihan osannut asioida siellä netissä.. Toivottavasti en ajanut itseäni johonkin ikuiseen velkavankeuteen hyväksymällä kohdan "pankki saa viedä kaikki rahani halutessaan" tai jotain muuta vastaavaa..
Tälläisen rankan järjellisen prosessin päätteeksi taidan liittyä Vilan ja Ratitan seuraan, jotta jaksan sitten illalla mennä lastenhoitajaksi.


Väsäsin Jussille TJ-kalenterin. Tuo kyllä motivoi minua enemmän kuin Jussia, kun kerran ripustin sen eteisen kaapinoveen. Ruutujahan on yhteensä 255 (oli muuten pieni homma kirjata nuo kaikki numerot!!) ja tänään on meneillään TJ182. Kalenteriin on merkattu tiedossa olevat lomat, aamujunan kääntymishetki ja tj100. Vielä on reilusti jäljellä, mutta lohdutuksena voi silti nähdä, että paljon on myöskin takana! Päivä kerrallaan kohti maaliskuun 20..


Vilpertti ja Ratitatatata pätevän näköisinä.


EDIT: En tiedä pitäisikö nyt itkeä vai nauraa: Jussi pääseekin ylihuomenna lomille. Tottakai olen ihan yli-iloinen, ettei edessä olekkaan yhdeksää aamua ennen kuin pääsee halaamaan toista, mutta kun minä kerkesin jo aika kiitettävästi buukkaamaan viikonloppuni täyteen menoja.. Perjantaiksi sovittiin kaverini Lauran kanssa leffailta ja lauantaina lupasin nähdä Annia. Siinä ohessa olin myös suunnitellut siivoamisurakkaa ja leffailtaa Sofian kanssa.. Enhän minä mitään kehtaa perua, eli Jussi saa nyt sitten olla yksinään illat ja auttaa minua siivoamaan.. Mutta maanantaina on HL ja minulla on vain yksi pakollinen tunti koulussa ja sekin vasta iltapäivällä klo 14.30-16! Jes :)

3 kommenttia:

 1. Mulla on sulle tunnustus mun blogissa! :)

  VastaaPoista
 2. Tällaisen tj-kalenterin vois itsellekin väsätä,loistava idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Tuota oli ainakin täällä kotirintamalla mukava ruksitella (varsinkin, kun aamuja alkoi olemaan vähemmän edessä kuin takan) :D

   Poista