tiistai 11. syyskuuta 2012

Valmisteluja vain

Huomisiin Kurnajaisiin valmistautuminen on vihdoin loppusuoralla ja varustus näyttää tältä:


Haalari on SAMKin vihreä, polvisuojat kirpparilta (2€), ensimmäinen haalarimerkki Tehyltä ja sadeviitta HalpaHallista (tota sai oikein urakalla metsästää!). Jos joku sattuu ihmettelemään, mitä teen kertakäyttöisellä sadeviitalla ja polvisuojilla: ensin on perinteinen konttausmaraton, eli kontataan kävelykatua isolla joukolla. Polvisuojat ovat kuulemma erittäin suositeltu varuste. Konttauksen jälkeen on Sammakko-kaste, jonka suorittaa VPK paloletkuillaan. Jos ei halua olla loppuiltaa läpimärkä niin sadeviitta pelastaa. Omituisia perinteitä, mutta niitten mukaan mennään ;)
Vielä pitäisi ommella tuo haalarimerkki kiinni ja pakata kamat kassiin. Kunpa vain muistaisin kaiken tarpeellisen!

Olisi kyllä niin mukava jos Jussi voisi olla mukana arjessa. Tuntuu yksinäiseltä, kun on tottunut aina saamaan toiselta tukea uusiin juttuihin ja nyt pitää sitten yksinään koittaa tsempata itseään (jos en olisi inttileski, oltaisiin huomenna molemmat Jussin kanssa konttaamassa ja kastumassa vihreissä haalareissamme..). Välillä arki tuntuu niin tylsältä yksin, että oikein kiehuttaa! Tällä saan tsempattua itseäni taas hetken:


6 kommenttia:

 1. Moikka, pakko tulla kommentoimaan, kun pystyn niiiiin samaistumaan tohon sun inttileskeyteen...:D paitsi, että elettiin sillon poikaystävän kanssa toisistamme 200km päässä ja nähtiin kahden tai kolmen viikon välein viikonloppuna vuoden ajan! ei ollu mitää herkkua :) mutta jotenki siitä selvittiin! kannattaa pitää aina se viikonloppu sellasena pienenä motivaationa! ja kyl se viikko loppujen lopuks menee aina nopeesti, aina yhtäkki on keskiviikko, niinku tänään :D ja sit onki jo perjantai! hyvin se menee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyi kauhea! Onneks me sentään nähdään hieman useemmin ja pääsenhän mä sotkussa käymään jos siltä tuntuu :)

   Poista
 2. Kaunista :) Voin vain huokaista helpotuksesta, että Petrin intti on käyty jo ennen kuin me on tavattu. Toivotaan että 189 aamua menee nopeasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaipa tämä inttileskeyskin on jonkinsortin kokemus, oppii arvostamaan toisen läsnäoloa hieman enemmän :D Toivo on kova, mutta kyllä nuo aamut hupenee vain niin etanavauhtia!

   Poista
 3. Hei tiiäkkö mitä, muistaakseni tota tehyn merkkiä ei tarvii ommella, siinä on sellanen silitettävä liimapinta? :DD Tai ainakin vuosi sitten oli.

  T: SAMK opiskelija. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Tehyn merkissä tosiaan oli liimapinta, mutten uskaltanut silittää sitä :D Neulan kanssa oli muuten _hiukan_ hankaluuksia saada pistot läpi siitä paksusta muovipinnasta...

   Poista