sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Valokuvauksellinen mökkireissu

Perjantaina suunnattiin suoraan Niinisalosta mökille. Pitäisi oikeastaan käydä useimminkin mökkeilemässä, kun se sijaitsee niin kätevästi Pomarkussa, jonka kautta pitää joka kerta ajaa jos ajelee Porista Niinisaloon tai takaisin. Toivottavasti vain seuraavalla kerralla ilmanlämpöpumppu olisi toiminnassa niin ei tarvitsisi palella siellä mökissä!

Minun mottoihini kuuluu, että "jos siitä ei ole kuvaa, sitä ei ole tapahtunut". Siksi kuljen aina ja joka paikassa kamera mukanani. Olen jo pitkään puhunut Jussille, että voitaisiin ottaa kivoja yhteiskuvia niin voisi sitten joskus myöhemmin muistella, kuinka sitä joskus tuli oltua nuori (tai jotain :D). Nyt sitten pakkasin kameran jalustoineen mukaan mökkireissulle. Sattuikin niin kivasti, ettei mökkinaapureita ollut paikalla, joten sain kaikessa rauhassa yrittää ehtiä kuvaan ennen itselaukaisimen räpsähdystä. Mahdoin olla koomisen näköinen ravatessani laituria edestakaisin..

Siinä on yhteiskuvia vaikka muille jakaa! (ja niinhän me jaettiinkin, nimittäin äitille :P)
Ja jälleen perhepotretti, me ja vaavit:


Ja Jussista söpö tonttukuva!


Minulla oli ainakin kivaa näitä kuvatessa (vaikka varpaat ja sormet menivät syväjäähän). Ja nyt on sitten kuvamateriaalia tuolta mökkireissulta ;)

9 kommenttia:

 1. Voi ku ihania <3 Arto ei ikinä suostuis tommosiin yhteiskuviin mun kanssa! :D Eikä meist kyl noi hyvii kuvii saiskaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja kyllä se suostuu ku pakotat ;)

   Poista
 2. IHania kuvia... itse en moisiin ehkä suostuis... inhoan olla kuvattavana... :D
  Tuosta missä on koivua taustalla(vettäkin) huomaa kyllä et oot ravannu kuvaan ennenkuin laukaisu tapahtuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itsekkin inhoan olla kuvattavana, mutta kannattaa kokeilla itselaukaisimella kuvaamista! Ei ole yhtään niin kauheeta!

   Poista
 3. Voi eikä miten ihanan sulosia kuvia! Näytätte niin sulosilta ja rakastuneilta <3
  Kysyin Peteltä, et miks meistä ei oo noin sulosia kuvia ja vastaus oli "Mun piirakat!". Eli toisin sanoen "ajattelen vain ruokaa, mitään söpöstely kuvia nyt jouda kattelee....".

  VastaaPoista