sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Mökkeilyä ja hamoja

Mentiin perjantaina suoraan Niinisalosta mökille ajatuksena viettää pizza- ja leffailtaa. Olin ostanut kaikki pizzantakoon tarvittavat ainekset jo valmiiksi eli Jussin ei tarvinnut kuin osallistua tomaattimurskan levittämiseen ja metvurstin laittamiseen (en pystynyt edes koskemaan Lidlin metvurstiin, haju oli niin järkyttävän kuvottava). Pizzoihin tuli täytteeksi mozzarellaa, fetaa, vuohenjuustoa, kermajuustoa ja herkkusieniä. Jussi laittoi lisäksi sitä ällöttävää metukkaa ja ananaksia. Oli hyviä pizzoja, nam nam!


Vila ja Ratita pääsivät juoksentelemaan vapaana. Ilma oli jo niin viileä, että laitettiin tytöille takit. Vilan killer-mantteli on täydellinen kirpparilöytö, 3€! Meinattiin jättää tämä ostamatta, mutta onneksi onneksi onneksi päädyttiin kuitenkin ottamaan tämä! Lisäsin mahan alle olevien tarranauhojen tilalle vetoketjun niin takki ei aukea kovemmassakaan menossa.


Ratitalla on ompelemani velourhaalari. Tämä oli ensimmäinen koeversio ja tuli todella sopiva. Ratita tuntuu tykkäävän haalarista eikä pistä pahitteeksi siihen pukeutumista. Näköjään roikkuu lankoja vielä, hups..


Innostuin niistä hamahelmistä oikein todenteolla! Väsäsin autoon pacmanin..


..Jussille örkin..


..ja Annille pienen pingviinipöllöavaimenperän. Ja lisää on vielä tulossa!


Tänään meillä oli pyykkipäivä: Jussi on rampannut pyykkituvassa koko aamun ja minä olen hamaillut, dataillut ja nukkunut. Tälläiset pyykkipäivät ovat minun makuuni ;)

Söpöt tyttöset nukkuivat astetta söpömmin eilen :)


1 kommentti:

  1. Äööääö miksei mistään löydy kivoja ja helppoja ohjeita haalareiden tekemiseen : (

    Oon muuten nähnyt noita Killereitä monilla kirppareilla ;o ja yleensä niitä on moooooonia myynnissä : D hinnat kyl ollu jotain 7€~

    ps. Lidlin metukka ♥

    VastaaPoista