tiistai 28. helmikuuta 2012

byIITA-merkit

Nyt ne tuli! Nimittäin byIITA-lappuset. Tilasin nämä Etsyn kautta ja Ranskasta asti matkasivat tuohon eteisen lattialle odottamaan, että Jussi pääsee jälleen toteamaan "sulle on TAAAAS tullut postia!". Maksoin sadasta lappusesta vajaa 20€ posteineen! Tuon kuvan sai itse valita, sekä mallin ja tekstin fontin. Otin pöllön, "Limousine & Champagne"-fontin, saumaan ommeltavan mallin, jossa on tuon teksti molemmilla puolilla. Laput ovat satiniia.


Piti heti välittömästi päästä kokeilemaan tuollaista johonkin ompelukseen ja ompelin yhden pannan. Käytin samoja värejä kuin Valton pannassa, mutta tällä kertaa pienemmässä koossa.


Pidin jälleen Vila-kuvaussession, kun neiti nukkui sohvalla. Tarkoituksena oli kuvata Vilan kynsissä olevaa outoa kökköä, jota löytyi kirsunkin lähistöltä.. Jotain kuivunutta iho tai jotain.. Osuikin sitten mainio hetki ottaa kuva, kun koiran ylähuuli on liimautunut hampaisiin, söpö!


Sama otos hieman viehättävimmillään.


Yritin myös ottaa "teinikimppakuvan" meistä ja lopputulos oli .... just meidän näköinen :DD Ida leikkii peippoo, Jussilla on "lukulomaparta" ja Vilasta näkyy jopa tassu..


Eilisen slipoveriompeluksen yhteydessä löysin samalta kirppisreissulta ostamani paidan, jonka olin totaalisesti unohtanut. Mahtoikin olla oikein löytöjen löytö, kun koko paita ehti hautautua jonnekkin nurkkaan ennen kuin kerkesin edes sovittaa sitä! Nyt sovitin ja sopivahan se oli.

Arvatkaapas repesikö tuo Vilan villahaalari jo!? Kannatti ommella tavallisella suoralla ompeleella tuollaista sairaan joustavaa neulosta. Piti heti mennä korjaamaan se, kun on osoittautunut niin loistavaksi vaatteeksi. Eilisen kuvaussession yhteydessä koiralle tuli tuo päällä niin kuuma, että alkoi läähättää! Lämmin se siis ainakin on.

5 kommenttia:

 1. Kivan näkönen paita. Minkä nimiseltä kauppiaalta ostit noi lappuset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hobbytime oli myyjän nimi. En voi kuin suositella! Toimitusaika siitä, kun tilasin siihen, että tippui postiluukusta: vain 1 viikko! Myyjä myös lähetti "luonnoksen" merkistä, jonka sai hyväksyä ennen painatusta. Minulle luonnos tuli heti parin tunnin kuluttua tilauksesta.

   Poista
 2. Hienoja lappusia! :) Kiva saada oma merkki maailmalle matkaaviin tekeleisiin :) Ja Vila on oikeen herttaisuus <3

  VastaaPoista
 3. Heippa! Onko sulla nykyään oma koiru? :) upeita penkkari-tanssiaiskuvia! :) sait ainaki mieleisen tanssiparin..;)

  Terkkuja Ramulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuli tuommoinen minimaneto adoptoitua Espanjasta :)

   Poista