lauantai 18. helmikuuta 2012

Metsän Eläimet

Ensimmäiset nahka-avaimenperät uudella koneella ja parani ompeleen ulkonäkö huomattavasti. Ei enää rumaa epätasaista ommelta, vaan täysin säännöllistä ja siistiä molemmilta puolilta. Tälläiset chihut matkasivat jonnekkin päin Suomea :)


Viime yönä tein ison tilauksen pantatarvikkeita Antassusta. Olisi tällä hetkellä menossa sellainen panta- ja mantteliprojekti! Tein kokeiluversion Metsän Eläimet-nauhasta. Pistolukkopanta, leveys 2cm ja säädettävissä 25-36cm välillä. Hieman ompelukone kiukutteli ja katkaisi ylälankaa.. Pitääkin huomenna syventyä ompekunoneen saloihin ja ratkaista ongelma, jonka takia se lanka katkeilee jatkuvasti.Ompelin myös yhden tilausmanttelin. Otin kyllä kuvat, mutta vasta tänne Noormarkkuun saavuttuani huomasin, että kuvassa mantteli näyttää aivan kamalan väriseltä! Otan huomenna paremmat kuvat :)
Ompelin huomaamattani koko manttelin yhdellä iskulla. Tasan kaksi tuntia vierähti kertaakaan hermostumatta. Kyllä ompelukoneen vaihto kannatti! Ompeleminen vain sujui, ei tullut hyppytikkejä, ei rumaa jälkeä, kankaat eivät junnanneet eikä neulakaan katkennut!

2 kommenttia:

  1. Kannattaa ainakin hommata paksummalle materiaaleille tarkotettu neula, jos sulla ei vielä sellasta ole:)

    VastaaPoista
  2. Kivan näkönen tuo panta, ihanaa nauhaa :)

    VastaaPoista