maanantai 6. helmikuuta 2012

Yö meni ihan loistavasti! Vila nukkui jussin vieressä, eikä herättänyt kertaakan, edes Jussia, joka on huomattavasti herkkäunisempi kuin minä. Aamulla jouduttiin houkuttelemaan pieni alas sängystä. Meinattiin heti mennä ulos, mutten ehtinyt saamaan takkia päälle, kun vahinko oli jo tapahtunut.. Ei sellaiset pienet accidentit onneksi haittaa ketään :)

Nyt ollaan matkalla kohti Poria. Vila nukkuu kantokopassaan auton takapenkillä. Itsekkin istun takana, muttei minua täällä kyllä tarvita :D Vila meni ihan mielellään koppaan ja alkoi torkkuman.

Ruoka näyttää maistuvan ja raikasta vettäkin on niin mukava lipitellä. Ei puolusta ruokaansa ja rakastaa silittelyä! Yhtäkään haukahdusta en ole kuullut, mainio kerrostalokoira! Mainio koira ylipäänsä, rakastan!

Note to self:
Paino 7kg

(eka postaus jussin iphonella, katsotaan toimiiko..)

3 kommenttia:

  1. Voi ei että osaa olla ihana pikkunen! :o :)

    Ps. Käyppäs kurkkaan minunki blogia, mullaki kiinnostuksen kohteena tuo ompeleminen :)

    http://alaunelmoielamaasivaanelaunelmaasi.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Onnea uudesta vauvasta! Hän on ihana!

    Suosittelisin että käytätte Vilan varmuuden vuoksi eläinlääkärissä, varmaan saanut jo rokotukset, mutta nuo etujalkojen ranteet näyttävät pahalta, taipuvat niin kovasti. Lähinnä mietin jotain nivelvalmisteen (esim. Cartivet) aloittamista varmuuden vuoksi, ei siitä haittaakaan ole. Jos olisi oma koira, niin tahtoisin ell:n mielipiteen ranteista ja mahdollisesta tukihoidosta. Muistattehan pitää Vilan hoikkana jottei etujalkojen päälle tulee kuormitusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Huomasin myöskin heti tuon tassujen "10 vaille 2"-asennon... Juttelen Espanjan Katukoirat-yhdistyksen yhteyshenkilön kanssa asiasta, hän osaa varmasti neuvoa, miten toimia =)

      Poista