maanantai 6. helmikuuta 2012

Pieni matkaaja

Saavuttiin juuri Helsinki-Vantaa kentältä pieni hauva mukanamme. Päätettiin jäädä isin luo Espooseen yöks, kun on niin kamala ajokeli.

Lento oli kymmenisen minuuttia myöhässä ja odoteltiin koiraa muiden koiran adoptoivien kanssa. Kun vihdoin koirien "lentokummi" saapui iso boksi kärryissään näin kaksi koiraa, mutten lainkaan meidän tyttöä. Meni hetki ennen kuin tajusin, että entinen Tinka, nykyinen Vila olikin pienessä kassissakärryjen matkabagaasilokerossa. Nyt se on sitten todistettu: rakastua voi ensislmäyksellä! En tiedä päteekö ihmisiin, mutta koiriin kyllä!!


Aivan ihana koira! Rauhallinen, muttei yhtään niin arka kuin saatoin luulla. Hieman hihnassa kulkeminen on outoa, mutta teki jopa pissat ulos! Nyt Vila nukkuu Jussin vieressä kuin olisi aina tuntenut tämän.

5 kommenttia:

  1. Ihanaa! oi hän olikin noin pieni, edellisestä kuvasta jotenkin sain sellaisen käsityksen että olisi ollut hiukan isompi :) Tosi hienoa että koira sai teiltä kodin, pitäkäähän siitä hyvä huoli :)

    VastaaPoista
  2. :) Oooiii.. Onnea vielä kaikille osapuolille!

    VastaaPoista
  3. Miten pieni! Ihana. :) Mäkin luulin siitä aiemmasta kuvasta paljon isommaksi.

    VastaaPoista
  4. Se yhdistyksen sivuilla ollut kuva oli kyllä aika harhaanjohtava :D koira kylläkin painaa pienestä koostaan huolimatta 7kg! Oli kuulemma tarhalle tullessaan painanut vain 4kg, pieni reppana!

    VastaaPoista
  5. Awwww, ihana! Näyttää ihan muumien Nipsulta <3

    VastaaPoista