tiistai 7. helmikuuta 2012

Kauneusuneksuja

Vila on jopa minuakin aamu-unisempi, ja se on jo jotain! Tänä aamuna nukuttiin (jälleen) ohi herätyksen ja herättiin klo 8, koulussa piti olla klo 9, eli kauheasti ylimääräistä aikaa ei ollut. Suurin homma oli kuitenkin saada Vila herätettyä! Silittelin ja huhuilin, mutta toinen vain nukkui. Välillä avasi silmänsä, mutta sulki ne heti ja korjasi hieman asentoa unien jatkamiseksi. En meinannut millään raaskia toista sieltä sängystä ylös repiä..
Vila onkin nukkunut paljon. Aina, kun jätetään se hetkeksi yksin kotiin se on mennyt unille, kun palataan. Tälläkin hetkellä tyttönen torkkuu sohvalla. Nukuttiin itseasiassa nenät vastakkain päiväunetkin tuossa sohvalla! Vila olikin hieman hämillään, kun heräsi siihen, että Jussin äiti tuli käymään. Kerrankin minä en ollut se räjähtänein, vaikka itsekkin heräsin summeriin :D


Vila nukkuu kyllä yksinäänkin sohvalla, muttei pistä yhtään pahakseen jos sen nostaa sylkkyyn nukkumaan. Nukkuu ihan yhtä sikeästi, eikä välttämättä reagoi edes Jussin aivastukseen kesken kauneusunien :)



Sain muuten korjatuksi manttelinkin. Ei enää viitata ja pysyy hyvin kiinni =)


Tilasin neidille neuleen (tulee mittatilauksena!) ja pipon, jossa korvat eivät litisty :)

1 kommentti: